Panír: Csirkemell Orly módra burgonyapürével
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
A panír séfje most sem szakad el a magyar tradícióktól. Bemutatja, hogy a sertés tarjából, hogyan tudunk olyan cigánypecsenyét készíteni, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Ezúttal cigánypecsenye készül majd, pirított burgonyával.
Panír séfje ezúttal egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról. Érkezik az ünnepi töltött káposzta!
Az ünnepi menü része lehet az a fogasrecept, amit a figyelmükbe ajánl Kovacsics „Koksza” István.
Ezen a pénteken elindul a Győr+ Média új főzőműsora, a Panír.