Címke: gasztronómia
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.07.15.

Még az álmait is bepanírozza a fiatal győri szakács

Ha a szívünkre tesszük a kezünk, akkor ugye, hogy bevalljuk, hogy nem lehet rántotthús nélkül élni?! Nos, ezt vallja Varga Gergely is, aki a belvárosi Panír Bisztró tulajdonosa és szakácsa. Őszinte, céltudatos és hisz a minőségi magyar konyha erejében. Vele beszélgettünk álmokról, panírról, olajról, rántott húsokról és a minőségi vendéglátásról.

Győr+ 2023.07.13.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Szerző és fotó: Havassy Anna Katalin 2023.07.04.

Balatonfüred idén is vállalható

A mostani tavasz és szezonkezdet sem múlhatott el anélkül, hogy ne legyen minden tele a Balaton ellen riogató cikkekkel, posztokkal. Továbbra is állítják: megfizethetetlen, ezért jobb, ha meg sem közelítjük. Mi szokásunknak megfelelően Balatonfüredet vettük célba.

Kárpát Zsolt 2023.06.29.

Panír premier: „arrabonás” gombás melegszendvics

Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Kárpát Zsolt 2023.06.21.

Nyári sütögetés: tárcsán érdemes grillezni

A nyári hónapok a nyaralás, a pihenés és a kikapcsolódás mellett a gasztronómiában a grillezett húsok és bográcsos ételek fő szezonja. Sokféle praktikát bevethetünk a szabadtéri főzés során!

Győr+ 2023.06.18.

Mi szem-szájnak ingere!

Díjnyertes finomságok sorakoznak a Radó-szigeten, napok óta igazi kulináris kalandnak tehetjük ki magunkat és ízlelőbimbóinkat, hiszen ismét Győrbe érkezett a Food Truck Show. Mi sem hagyhattuk ki, íme képes beszámolónk.

Havassy Anna Katalin 2023.06.12.

Mentesen is lehet finom az étel, főleg, ha szeretettel készül

Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, s nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak. Dömötör László győri vállalkozó és tulajdonostársa úgy döntöttek, létrehoznak egy keresztszennyezéstől mentes éttermet, ahol nemcsak szakértelemmel, hanem szeretettel készülnek a fogások.

Hirdetés