Ha nincs benne a szíved-lelked, nem lesz jó a tészta
Kevesen tudják, de Győrben dolgozik az ország egyik legjobb pizzaséfje, Suszter Attila. Pizzázóját kislányáról nevezte el, és már hajnalban dagaszt, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Kevesen tudják, de Győrben dolgozik az ország egyik legjobb pizzaséfje, Suszter Attila. Pizzázóját kislányáról nevezte el, és már hajnalban dagaszt, hogy tökéletes legyen a végeredmény.
Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Nyúli Nyár programsorozatot, amely júniustól ad lehetőséget a kikapcsolódásra a helyben élőknek és a településre látogatóknak.
Egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető húsmentes fogás, melyet a legutóbbi Panír adásában is láthattak a nézők. Ez egy kifejezetten egészséges, rostban, fehérjében gazdag vegán rakott étel.
Koksza séf ezúttal a vegánoknak kedvez! Megmutatja, hogy hús és állati eredetű alapanyagokon kívül is lehet finomat főzni. Jó példa rá a vegán rakott kelkáposzta! Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Mandala Lounge Udvar néven új közösségi tér nyílt Győr belvárosában, a korábbi Katalin kert vendéglő helyén. A tulajdonost kérdeztük a részletekről.
A győri Szomszéd Bár és a Higgi The Tiki is a legjobbak között végzett a hazai bárkulturális élet legrangosabb szakmai seregszemléjén.
Tovább folytatódik Győr szőlőskertjének nemzetközi sikerstoryja. Ezúttal a Pannonhalmi Borvidék egy „fiatal” borászata ért el fantasztikus eredményt.
Győr egyik legújabb vendéglátó helyét, a Paradise Bistro-t fiatal vállalkozók nyitották nemrég, akik láttak fantáziát a városban és abban, hogy olyan ízeket hozzanak el nekünk, amelyeket eddig többnyire ismeretlenek voltak. Például kóstolhatjuk a népszerű szigetvilág, Hawaii finomságait és haraphatjuk a roppanós wrapokat is.
Győrben és környékén is szélesre tárják kapuikat a magyar kisüzemi sörfőzdék a nagyközönség előtt május 20-án. Szombaton rendezik a Nyitott Főzdék Napját!
Csirkemell medvehagymás-pestós tésztával: a mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most a medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!