Címke: gasztronómia
Hirdetés
Szigeti Sándor 2023.06.11.

Ha nincs benne a szíved-lelked, nem lesz jó a tészta

Kevesen tudják, de Győrben dolgozik az ország egyik legjobb pizzaséfje, Suszter Attila. Pizzázóját kislányáról nevezte el, és már hajnalban dagaszt, hogy tökéletes legyen a végeredmény.

Nagy Roland 2023.06.08.

Izgalmas programokkal vár a 3. Nyúli Nyár

Idén harmadik alkalommal rendezik meg a Nyúli Nyár programsorozatot, amely júniustól ad lehetőséget a kikapcsolódásra a helyben élőknek és a településre látogatóknak.

Kovacsics „Koksza" István 2023.06.04.

Vegán rakott kelkáposzta

Egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető húsmentes fogás, melyet a legutóbbi Panír adásában is láthattak a nézők. Ez egy kifejezetten egészséges, rostban, fehérjében gazdag vegán rakott étel.

Kárpát Zsolt 2023.06.01.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

Koksza séf ezúttal a vegánoknak kedvez! Megmutatja, hogy hús és állati eredetű alapanyagokon kívül is lehet finomat főzni. Jó példa rá a vegán rakott kelkáposzta! Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Szigeti Sándor 2023.05.26.

Győri sikerek a 2023-as Bar Show-n!

A győri Szomszéd Bár és a Higgi The Tiki is a legjobbak között végzett a hazai bárkulturális élet legrangosabb szakmai seregszemléjén.

Havassy Anna Katalin 2023.05.20.

Hawaii ízvilágát hozták el nekünk a győri srácok

Győr egyik legújabb vendéglátó helyét, a Paradise Bistro-t fiatal vállalkozók nyitották nemrég, akik láttak fantáziát a városban és abban, hogy olyan ízeket hozzanak el nekünk, amelyeket eddig többnyire ismeretlenek voltak. Például kóstolhatjuk a népszerű szigetvilág, Hawaii finomságait és haraphatjuk a roppanós wrapokat is.

Szigeti Sándor 2023.05.18.

Győrben és környékén is kinyitnak a főzdék!

Győrben és környékén is szélesre tárják kapuikat a magyar kisüzemi sörfőzdék a nagyközönség előtt május 20-án. Szombaton rendezik a Nyitott Főzdék Napját!

Kárpát Zsolt 2023.05.18.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!

Csirkemell medvehagymás-pestós tésztával: a mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most a medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!

Hirdetés