Címke: gasztronómia
Hirdetés
Havassy Anna Katalin 2023.05.20.

Hawaii ízvilágát hozták el nekünk a győri srácok

Győr egyik legújabb vendéglátó helyét, a Paradise Bistro-t fiatal vállalkozók nyitották nemrég, akik láttak fantáziát a városban és abban, hogy olyan ízeket hozzanak el nekünk, amelyeket eddig többnyire ismeretlenek voltak. Például kóstolhatjuk a népszerű szigetvilág, Hawaii finomságait és haraphatjuk a roppanós wrapokat is.

Szigeti Sándor 2023.05.18.

Győrben és környékén is kinyitnak a főzdék!

Győrben és környékén is szélesre tárják kapuikat a magyar kisüzemi sörfőzdék a nagyközönség előtt május 20-án. Szombaton rendezik a Nyitott Főzdék Napját!

Kárpát Zsolt 2023.05.18.

Panír premier ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!

Csirkemell medvehagymás-pestós tésztával: a mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most a medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!

Szöveg és fotó: Bajzát Zsuzsi 2023.05.17.

Igazi gasztroünnep lesz Pannonhalmán

A szőlőművesek védőszentje, Szent Orbán előtt tiszteleg 2023. május 20-án szombaton a Pannonhalmi Főapátság. Az Arborétumba és Gyógynövénykertbe várnak minden érdeklődőt, akik finom ételeket és italokat kóstolhatnak majd, remélhetőleg a napsütésben.

Szigeti Sándor 2023.05.10.

Ezüstérmet nyert a győri szarvasgombás pizza

Rangos olasz pizzasütő bajnokságon vett részt Suszter Attila, a győri D'Alíz pizzázó tulajdonosa. A kiváló pizzaséf egy szarvasgombás kreációval nyűgözte le a szakmai zsűrit.

Kárpát Zsolt 2023.05.04.

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!

A sertésszűz egy igazán hálás húsfajta, mert sokféleképpen és könnyen elkészíthető. Éppen ezért Koksza séf a disznó talán legnemesebb részét tölti meg, sőt baconba tekeri. Kezdés csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Szigeti Sándor 2023.05.03.

Nemcsak finom, értéket is teremt a Kuglóf

Öt év alatt lett a belváros és Győr egyik legnépszerűbb cukrászdája a Kuglóf, ahová a helyiek mellett az ország különböző pontjairól, sőt külföldről is visszajárnak a vendégek. Kezdetekről és az idei év várakozásairól is kérdeztük őket.

Szerző és fotó: P. Csapucha Adrienn 2023.05.01.

Vadat és halat, s mi jó falat

Javában tart Gyirmóton az Aranyhal Szabadidőközpontban a 11. Halászléfőző Verseny, amelyen idén 20 csapat méri össze tudását. Rengeteg programmal készültek a szervezők, így a finom fogások mellett muzsikaszó kíséri az egész napos, hagyományőrző rendezvényt, sőt számos újításnak köszönhetően a gyerekek sem unatkoznak a festői tópart környezetében.

Győr+ 2023.04.30.

Töltött sertésszűz hordóburgonyával és gombás mártással

Egy igazán mutatós, egyszerűen elkészíthető fogást hoztam. A sertés legnemesebb részéből, a szűzből készítünk egy olyan ételt, amivel a vasárnapi ebédet ünnepivé varázsolhatjuk. A szokásos rántott hús helyett bátran próbálják ki a töltött sertésszüzet! A május 4-i Panír adásában meg is tudják nézni, hogyan készítettem el ezt az ínycsiklandozó húsételt.

Hirdetés