Címke: gasztronómia
Hirdetés
Győr+ Rádió 2022.05.20.

Magyar Ízek Versenye 2022 – Mi is zsűrizünk!

Ki ne emlékezne a nagymama lekvárjára, vagy a papa savanyúságára? Gyermekkorunk ízei örökre velünk maradnak. Ezeket az ételeket elkészíteni viszont nem kis feladat, nem csak tudás, alapanyag, hanem idő is kell hozzá. Talán ez az egyik fő oka annak, hogy ma már leginkább a boltok polcairól szerezzük be a szörpöket, tésztákat, fűszereket. Szerencsére azonban egyre többen döntenek úgy, hogy visszatérnek a gyökerekhez, és maguk készítik el az asztalra valót.

MTI 2022.05.17.

A Rumour by Rácz Jenő nyerte az Év étterme díjat

A budapesti Rumour by Rácz Jenő nyerte a magyarországi gasztronómia egyik legjelentősebb elismeréseként számon tartott Audi - Dining Guide Év étterme díjat a hétfő este Budapesten megtartott díjátadón.

Győr+ Televízió 2022.04.30.

Carbonara tészta portobello gombával

A carbonara spagettit egészen biztos, hogy nagyon sokan ismerik, hiszen az olaszok egyik legismertebb tradicionális tésztájáról van szó.

Győr+ Televízió 2022.04.16.

Csülök Koksza módra

Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra

Győr+ 2022.04.01.

Távol-keleti csirkemell üvegtésztával

A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe.

Bajzát Zsuzsi 2022.03.31.

Szakmai elismerések a gasztronómia világában

Azt mondják, hogy egy zenésznek a legnagyobb díj, a közönség tapsa. Így van ez valahogy a séfekkel is, hiszen annál nagyobb elismerés nem nagyon létezhet, mint ha valaki rendszeresen visszatér egy étterembe azért, mert annyira ízlik nekik az étel. Ha viszont valaki a szakma elismerésére vágyik, annak jelenleg több lehetőség is adódhat hazánkban.

Győr+ 2022.03.25.

Az igazi pizza a KOHO-ban készül

Kovács Krisztián és Hoffmann Péter Győrbe repítik az igazi olasz pizzák ízélményét. A mesterien kiválasztott alapanyagok és a 72 órás vadkovász érlelésű tészta náluk csupán a kezdet. Az ételek mellé mindig mosoly és jókedv a köret.

Hirdetés