Recept, vagy nem recept? Ez itt a kérdés!
Ez volt a fő téma ma a Győr+Reggeliben, ahol Panír című televíziós műsorunk chefje, Kovacsics Koksza István volt a vendég.
Ez volt a fő téma ma a Győr+Reggeliben, ahol Panír című televíziós műsorunk chefje, Kovacsics Koksza István volt a vendég.
Ha egy különleges gasztró kalandra vágyik, látogasson el február 5-én szombaton Écsre, a Böjtelő havi Gasztró Börze & Ágota napi seprűvásár elnevezésű rendezvényre.
Egyfajta hibrid évet hozott a vendéglátósok számára a 2021. A helyben fogyasztást kellett kombinálni a kiszállítással és rendezvények lebonyolításával. 2022-ben az éttermeknek, vendéglőknek továbbra is meg kell majd küzdeniük a szakemberhiánnyal, hiszen sok vendéglátóhely azért nem tudott újra nyitni, mert nem volt elég szakács, felszolgáló.
Panír séfje ezúttal egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról. Érkezik az ünnepi töltött káposzta!
Tavaly már formabontó döntés született Győr város borát illetően. A PH érték márka válogatása, összesen hat bor lett a város bora. Idén ismét a PH érték válogatása lett a befutó, ahogy a Tar pincészet is duplázott, 2021-ben is az Tar Rosé lett a polgármester bora.
A ma esti adás különlegességét az adja, hogy a Panír séfje az ételt ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland rendőr őrnaggyal készíti el.
Chili evő versenyt rendeztek az egyik győri pubban a hétvégén. A vakmerő nevezők a világ legerősebb paprikáival szálltak szembe.
Ahogy közelednek az ünnepek, egyre több háziasszony fejében fordul meg a kérdés, hogy mi legyen a karácsonyi menü.
A Panír séfje ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.
A Panír séfje csirkemell steaket készít gránátalmás fenyőmagos salátával. Kovacsics István ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.