Címke: gasztronómia
Hirdetés
MTI 2020.09.22.

Taroltak a magyar borok

Eredményesen szerepeltek a magyar, elsősorban a tokaji borászatok a világ egyik legrangosabb borversenye, a Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiírásában, melyről 1 Best in Show, 5 platina- és 12 aranyérmet hoztak el.

Szarka Zsófi 2020.09.14.

Őszi kompót

Soha nem láttam, nem hallottam, egresnek hittem, mégis a nemes szőlőnkből készül ez az egyszerű, gazdaságos kompót, amit egy édesanyától tanultam.

Szarka Zsófi 2020.09.06.

Darált hús óriás babbal

Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.

Szarka Zsófi 2020.08.27.

Házi aszalt paradicsom

Az elkészítése egyszerű és most költséghatékony. Tegyünk el télre minél több nyári finomságot.

Szarka Zsófi 2020.08.21.

Szilvaágyon sült pecsenye

Nem lesz édes, csak ízes. Fokhagymával, lila hagymával és borssal mennyei a sertéstarja. Újdonság lehet az ünnepek sültjei között.

Szarka Zsófi 2020.08.02.

Felvidéki street food

Friss, óriási kifli sok ropogós zöldséggel, ami nem csak laktató, de tápláló is. A vasútállomásokon, buszmegállókban „Bagetéria” néven találjuk a helyet, ahol rengeteg finomság közül válogathatunk.

Ficsór Dávid 2020.07.29.

A pezsgő lehet az új rosé

Még mindig a rozé a legkedveltebb nyári bor, de már kezd alábbhagyni a korábbi lendülete. Ezt mondták Híradónknak győri borkereskedők.

Hirdetés