Véget ért az édes finomságok hétvégéje
Sokan voltak kíváncsiak a Győr belvárosában megrendezett édes forgatagra, ahol három napon keresztül a süteményeké volt a főszerep.
Sokan voltak kíváncsiak a Győr belvárosában megrendezett édes forgatagra, ahol három napon keresztül a süteményeké volt a főszerep.
Az egyik legjobb immunerősítő házi finomság, amiből egy tányérnyi adag is csodákra képes. Amennyiben nem hiszed, járj utána!
Nyolcadik alkalommal tartják meg Győrben az Édes Napokat, amely idén a Széchenyi Téren várja az édesség szerelmeseit.
2017-ben született meg az ötlet a Pannonhalmi Borvidéken, hogy a térség borászai közös marketing Klaszterbe tömörüljenek. Az elképzelés nem talált süket fülekre, hisz a borvidék kis családi pincészetei, valamint az Apátsági Pincészet is csatlakozott a kezdeményezéshez.
Eredményesen szerepeltek a magyar, elsősorban a tokaji borászatok a világ egyik legrangosabb borversenye, a Decanter World Wine Awards (DWWA) idei kiírásában, melyről 1 Best in Show, 5 platina- és 12 aranyérmet hoztak el.
Érdemes az édes finomságokba egészséges alapanyagokat rejteni, amit mind munkába, mind az iskolába gond nélkül vihetünk a táskánkban.
Soha nem láttam, nem hallottam, egresnek hittem, mégis a nemes szőlőnkből készül ez az egyszerű, gazdaságos kompót, amit egy édesanyától tanultam.
Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.
Elrajtolt a Győr+Televízió új gasztro-magazinja, a Konyhatörténetek! Mutatjuk az első adást!
Az elkészítése egyszerű és most költséghatékony. Tegyünk el télre minél több nyári finomságot.