Darált hús óriás babbal
Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.
Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.
Elrajtolt a Győr+Televízió új gasztro-magazinja, a Konyhatörténetek! Mutatjuk az első adást!
Az elkészítése egyszerű és most költséghatékony. Tegyünk el télre minél több nyári finomságot.
Nem lesz édes, csak ízes. Fokhagymával, lila hagymával és borssal mennyei a sertéstarja. Újdonság lehet az ünnepek sültjei között.
Havonta egy alkalommal őstermelők kínálják portékáikat a Dunakapu téren, a Védd a helyit, Vedd a Kisalföldit! elnevezésű vásáron.
Friss, óriási kifli sok ropogós zöldséggel, ami nem csak laktató, de tápláló is. A vasútállomásokon, buszmegállókban „Bagetéria” néven találjuk a helyet, ahol rengeteg finomság közül válogathatunk.
Még mindig a rozé a legkedveltebb nyári bor, de már kezd alábbhagyni a korábbi lendülete. Ezt mondták Híradónknak győri borkereskedők.
Szent Benedek elképzelése nyomán a bencés monostorok a vendégfogadás és a találkozás helyei. Pannonhalma szándéka szerint a vendégség mélyebb az egyszerű találkozásnál: annak felfedezése, hogy a találkozás és a befogadás tapasztalata átformál vendéget és vendéglátót egyaránt.
Illatok, ízek és egyben gondolatok jelennek meg egyszerre, ha belekóstolunk egy islerbe, egy barackos lepénybe vagy egy csokis piskótába.
Időnként jólesik egy húsmentes ebéd. Nyáron a legegyszerűbb finomat főzni, hiszen a zöldségek önmagukban is sokkal ízesebbek. A húsimádóknak pedig tökéletes köretek lehetnek ezek az ételek.