Címke: gasztronómia
Hirdetés
Szarka Zsófi 2020.09.06.

Darált hús óriás babbal

Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.

Szarka Zsófi 2020.08.27.

Házi aszalt paradicsom

Az elkészítése egyszerű és most költséghatékony. Tegyünk el télre minél több nyári finomságot.

Szarka Zsófi 2020.08.21.

Szilvaágyon sült pecsenye

Nem lesz édes, csak ízes. Fokhagymával, lila hagymával és borssal mennyei a sertéstarja. Újdonság lehet az ünnepek sültjei között.

Szarka Zsófi 2020.08.02.

Felvidéki street food

Friss, óriási kifli sok ropogós zöldséggel, ami nem csak laktató, de tápláló is. A vasútállomásokon, buszmegállókban „Bagetéria” néven találjuk a helyet, ahol rengeteg finomság közül válogathatunk.

Ficsór Dávid 2020.07.29.

A pezsgő lehet az új rosé

Még mindig a rozé a legkedveltebb nyári bor, de már kezd alábbhagyni a korábbi lendülete. Ezt mondták Híradónknak győri borkereskedők.

Győr+ 2020.07.11.

Vendégségben a Pannonhalmi Jazznyáron

Szent Benedek elképzelése nyomán a bencés monostorok a vendégfogadás és a találkozás helyei. Pannonhalma szándéka szerint a vendégség mélyebb az egyszerű találkozásnál: annak felfedezése, hogy a találkozás és a befogadás tapasztalata átformál vendéget és vendéglátót egyaránt.

Szarka Zsófi 2020.07.11.

Az étel több, mint táplálék

Illatok, ízek és egyben gondolatok jelennek meg egyszerre, ha belekóstolunk egy islerbe, egy barackos lepénybe vagy egy csokis piskótába.

Szarka Zsófi 2020.07.10.

Vega ebédek: roppantott újburgonya

Időnként jólesik egy húsmentes ebéd. Nyáron a legegyszerűbb finomat főzni, hiszen a zöldségek önmagukban is sokkal ízesebbek. A húsimádóknak pedig tökéletes köretek lehetnek ezek az ételek.

Hirdetés