Házi hamburger
Itt minden saját készítésű, egyszerű és gyors. A legjobb viszont az a házi burgerben, hogy annyi sajtszósz, hús és hagyma kerül bele, amennyit csak mi szeretnénk.
Itt minden saját készítésű, egyszerű és gyors. A legjobb viszont az a házi burgerben, hogy annyi sajtszósz, hús és hagyma kerül bele, amennyit csak mi szeretnénk.
Szinte nincs olyan étterem, ahol ne lenne az étlapon az olasz tészták valamelyike. „Ahány hely, annyi szokás”, a legtöbb „magyar” carbonara tejszínesen készül, pedig az olasz eredetileg egyáltalán nem tartalmazza ezt a tejterméket. Nagy Eszter creative cheffel elkészíthetjük az igazi olasz spagetti carbonarát és szupergyors főzeléket is kipróbálhatunk e heti ajánlatából.
Ez a finomság most nem sós étel, hanem a lehető legcukrosabb. Nagyon ritkán készítjük, de felnőtteknek és gyerekeknek nagy ünnepnapot jelent, ha kisül a töltött kalács.
Hova tűntek a színes, festett tojások? Például a szép, krémes, zöld sóskakrémbe, amit még izgalmasabbá lehet tenni egy kis kreativitással.
Mi lesz a sok csokitojással, húsvéti nyuszival? Azt javaslom, hogy gyors és egészséges süteményeket díszítsünk vele, így biztosan elfogy minden csokoládé és közben vitamin is jut a szervezetünkbe.
Felvidék húsvéti szokásainak egyik fontos eleme a terített asztal rakott szendvicse. Parfümfelhőben, sok locsoló után mindenki ezt várja a legjobban. Egyszerű, klasszikus és a miénk.
Az igazi csoda! Kenyereket, túrós batyut, pizzatésztát készítek általában a kovászból, de a kovászos fonott kalács valami egészen más. Az illat és ez az állag újraírta a pékáru fogalmát.
Kezdetét vette nálunk a húsvéti készülődés, ami idén csendesebb, de mégis tartjuk a hagyományainkat, főként a konyhában.
Kakaós kevert sütemény citromos túrókrémmel vagy akár finom baracklekvárral. A hétköznapi egyszerű finomságok sorát gyarapítja.
Divatos és hangzatos a „pulled pork” étel, azaz tépett sertés. Egyre több burger és szendvics kapja meg töltelékként, de nem is tudjuk, hogy mennyire egyszerű is ez a húskészítés.