Címke: gasztronómia
Hirdetés
Szarka Zsófi 2019.10.14.

Lecsóinterjúk 1. rész

Különböző emberek, különböző szakmákból, más-más véleménnyel a lecsóról. Ki az, aki tudja, milyen a jó lecsó, és mikor szeretjük enni leginkább?

Szarka Zsófi 2019.10.04.

Szüreti komák

Nagy gazdaságokban a szüret csupán munkát jelentett, a családi pincészeteknél viszont az egyik legnagyobb őszi ünnepet és mulatságot, sok jó baráttal és finomsággal.

Szarka Zsófi 2019.10.03.

Csípős-paradicsomos fusilli

Eredeti nevén arrabbiata, amit otthon, bármikor elkészíthetünk rengeteg szósszal, még több sajttal, négy hozzávalóból. Ezzel a recepttel lassan záródik az „igazi paradicsomos” receptjeim tára, de jövőre folytatom.

Hirdetés