Címke: gasztronómia
Hirdetés
Győr+ 2024.07.01.

Hekkes és lángosos fagyi is kapható a Balatonnál

Május végén nagy hírverést kapott a balatoni hekk névre keresztelt fagylaltkülönlegesség, ami nem csoda, hiszen keveseknek jutna eszébe halas fagyit készíteni. A sajtos-tejfölös lángosos fagylalt szintén sok kérdést vet fel, az átlagfogyasztót biztosan elgondolkoztatja: vajon milyen íze lehet a bizarr ízkombinációnak?

Szigeti Sándor 2024.06.22.

Füstös és szaftos: újra Food Truck Show Győrben!

A gasztronómia guruló nagyágyúi újra birtokba vették a Radó szigetet, ahol olasz, spanyol és amerikai ételkülönlegességek mellett kézműves sörnapok és chili piac is várja a kíváncsi haspártiakat.

Győr+ 2024.06.21.

Gasztro-show a Radón

Az amerikai, belga, görög, olasz, angol és thai ételkülönlegességek, illetve desszertek, valamint holland édességek, kézműves fagylaltok mellett az italkínálat is pazar lesz az előttünk álló hétvégén Győrben.

Győr+ 2024.06.16.

Pezsgő nagykövet lett a Széchenyi István Egyetem és a győri bencés perjelség Apátúr Sörháza

A pezsgőzés kultúrájának megteremtését tűzte ki célul a Kreinbacher Birtok, amely nagyköveti hálózatot épít ki prémium minőségű vendéglátóhelyek részvételével. Győrben először a Széchenyi István Egyetem és a Szent Mór Bencés Perjelség tulajdonában lévő Apátúr Sörház nyerte el a minősítést, és ezzel csatlakozott a Kreinbacher Ambassador Programhoz.

HAK 2024.05.23.

TOP5 vidéki bár: három győri hely is bekerült!

Győrben a vendéglátással kapcsolatban sem lehet okunk panaszra: sorra nyitnak a jobbnál-jobb helyek, vagy fejlődnek folyamatosan azok, amiket már megkedveltek a helyiek. Nos, a GoodSpirit Rum & Cocktail Show-n kiderült, hogy a TOP5 vidéki bár közé három győri is bekerült.

Herkely Ákos 2024.05.22.

Utánozhatatlan Radó Matiné

A Mélyvízben kedden este Marton László a Győri Művészeti és Fesztiválközpont igazgatója, valamint Józsi Erik egy jól menő, sokak által ismert belvárosi koktélbár tulajdonosa beszéltek a Radó Matiné utánozhatatlan varázsáról, programjairól minden igényt kielégítő módon. Május 3-tól ismét élet költözött a Radóra, Győr egyedi, természeti oázisába minden hétvégén színes programokkal.

Kovacsics "Koksza" István, séf 2024.05.21.

Panír: Tavaszi vadas

A vadas szósz hosszú múltra tekint vissza hazánkban. Ahogy a neve is mutatja, eredetileg a vadászok találták ki, azért, hogy a zsákmányaikat különleges módon el tudják készíteni. Az 1800-as években a vadas mártást az arisztokrácia szívesen fogyasztotta, sőt, a városi éttermek étlapján is megtalálható volt.

Szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2024.05.16.

Serpenyős olasz húsgombóc

Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunk legújabb adásában!

Hirdetés