Jelentős virsliforgalom várható az év végén
A fogyasztói szokások változása ellenére idén is jelentős mennyiség fogyhat virsliből belföldön az év utolsó napjaiban - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel.
A fogyasztói szokások változása ellenére idén is jelentős mennyiség fogyhat virsliből belföldön az év utolsó napjaiban - közölte a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) az MTI-vel.
Az év vállalkozója Prima-díjat vehette át Horváth Bence és Sztanity Szilárd, a Therápia tulajdonosai a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei díjátadó gáláján.
Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Győr+TV főzőműsorában, a Panírban. Kezdés 20.25-kor!
Újabb nagyszerű hírt kaptunk a győri vendéglátásról, hiszen november végén megnyitott a város legújabb pizzériája, amely a Pizzawood nevet viseli. Nem véletlenül: Edvárdnál és Attilánál még a szuperhősök is degeszre ehetik magukat, ha betérnek.
A közösségi média előnyeiről és hátrányairól értekezni rengeteget lehet, minden nap megmutatja a jó és a rossz odalát. A főzést szerető közösség az internetnek köszönhette Katikát, Kati nénit, vagy Kati mamát, ki hogy nevezte a kedves, mosolygós asszonyt, aki szenvedéllyel és őszintén főzött. November 28-án jött a szomorú hír, hogy Kovács Árpádné Katalin örökre letette a fakanalat…
Kiemelkedő gasztronómiai munkájának elismeréseként Győr-Belváros Szolgálatáért díjat vehetett át a város és a környék egyetlen Michelin Guide-ajánlással rendelkező éttermének alapító-tulajdonosa, Szabó László.
A Panír című főzőműsorunk nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. Ma este egy igazi ízletes, rakott finomsággal készül Koksza séf! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Lehull a lepel a 2023-as évjáratról, a hétvégén először kóstolhatjuk az idei év Győr környéki borait. Márton-napi pincejárás és libalakomák is színesítik a programkínálatot.
Ma este a levesek kedvelői örülhetnek, hiszen egy örökzöld klasszikust, Tárkonyos csirkeragulevest készít el Koksza séf! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Lezajlott a Bocus d’Or magyarországi döntője a Hungexpón. Az idei versenyen 4 csapat mérte össze tudását Hack Barnabás, Balog Szabolcs, Kelemen Roland és Molnár Bence vezetésével. A norvégia világversenyre való felkészülés szellemében ezúttal a tenger gyümölcsei és a lazac kapta a főszerepet.