Címke: gasztronómia
Hirdetés
Kárpát Zsolt 2023.11.02.

Ma este ismét Panír premier a Győr+ TV-ben!

Ma este a levesek kedvelői örülhetnek, hiszen egy örökzöld klasszikust, Tárkonyos csirkeragulevest készít el Koksza séf! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-n!

Győr+ 2023.10.27.

Kelemen Roland nyerte a Bocuse d’Or hazai döntőjét

Lezajlott a Bocus d’Or magyarországi döntője a Hungexpón. Az idei versenyen 4 csapat mérte össze tudását Hack Barnabás, Balog Szabolcs, Kelemen Roland és Molnár Bence vezetésével. A norvégia világversenyre való felkészülés szellemében ezúttal a tenger gyümölcsei és a lazac kapta a főszerepet.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír premier: Tenger gyümölcsei spagetti

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel, amelyet Panír című főzőműsorunk ma esti adásában készít el! Kezdés 19.25-kor a Győr! TV-n!

J. Kovács Andrea 2023.10.15.

A vendéget meg kell lepni

A közelmúltban Révfalu Szolgálatáért díjat vehetett át a városházán Dudits Gergely Leó, a Révész Étterem és Hotel egyik tulajdonosa.

Kárpát Zsolt 2023.10.05.

Panír: Michelin-csillagos vacsoraest

Nagy közönségsikert aratott a Révész Étterem legutóbbi Michelin-csillagos estje. Ezúttal Sárközi Ákos Kovacsis „Koksza” Istvánnal közösen készített egy hat fogásos menüsort.

Győr+ 2023.10.05.

Michelin-csillagos vacsoraest: Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!

Győrben járt Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, aki a Révész Étteremben Kovacsics „Koksza" Istvánnal, a Panír séfjével főzött együtt. Minden kulisszatitkot megmutatunk ma este a Győr+ TV-ben a Panír legfrissebb adásában. Kezdés 19.25-kor!

P. Csapucha Adrienn 2023.10.04.

Sárközi Ákos: a legfontosabb a szabadságérzet, hogy hiteles maradjak!

Koksza séf és a Révész Étterem meghívására érkezett Győrbe a napokban Sárközi Ákos. A Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje a vacsoraest előtt adott exkluzív interjút a Győr+ Médiának. Beszélgetésünkkor laza és közvetlen volt, éppen olyan, mint amilyennek a főzőshowban megismerhették a nézők.

Havassy Anna Katalin 2023.10.02.

Az igazi Forró lángos Győr szívében készül

A lángos népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Van, aki a simára, van, aki a sajtos-tejfölösre esküszik. Sokan a nyárhoz kötik, pedig minden évszakban kiváló. Persze ha jó a tésztája, ha frissen sütik és finom feltétekkel pakolják meg. Győrben az igazi Forró lángos titkát ki más ismerné jobban, mint Forró Takács Hajnalka?!

Bajzát Zsuzsi 2023.10.02.

Terítéken az őszi alapanyagok

Az első sárguló falevelekkel minden évben megjön a vágy valami sütőtökös finomság iránt. De vajon mennyire lehet ezt moderné tenni, és szükséges-e egy étterem kínálatában a szezonalitás? Ennek jártunk utána.

Hirdetés