Címke: gasztronómia
Hirdetés
Kovacsics „Koksza" István séf 2023.09.18.

Szuvidálásra fel!

Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.

Szerző és fotó: Szigeti Sándor 2023.09.17.

Sörünnep: megkezdődött a győri Oktoberfest!

Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.

Zombai-Kovács Ákos 2023.09.14.

Három napig Győr lesz a hal fővárosa (is)

Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak

Győr+ 2023.09.08.

A nagy fogásra várva – újra halnapok Győrben!

Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.

Herkely Ákos 2023.08.28.

Amikor a hangulat garantált

Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.

Győr+ 2023.08.28.

Vasárnap is vígan, avagy egy fantasztikus fesztivál fináléja!

A bor és a zene a vasárnapi záráson sem maradhatott el a Győri Bortörténelmi Napok idei kavalkádján, mely a nyár utolsó hétvégéjén ezúttal is ezreket csábított Győr gyönyörű belvárosába. Mutatjuk, hogy telt a fesztivál fináléja.

Kovacsics - Koksza - István séf 2023.08.27.

Babos pizzabatyu

A pizzát szinte mindenki szereti. Van, aki a vékony tésztásat, van, aki a vastagabbat. Tehetünk rá sokféle feltétet, de készíthetünk egyszerű paradicsomos-sajtost is.

Havassy Anna Katalin 2023.08.27.

Győrben a gasztronómia is fejlődik

A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!

Hirdetés