Várták, szeretik, folytatják a Győri Halnapokat
A hétvégén tartották a III. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A rendezvény az elmúlt két évben sikeres volt, így nem volt kérdés, hogy idén is megrendezik.
A hétvégén tartották a III. Győri Halnapokat a Radó-szigeten. A rendezvény az elmúlt két évben sikeres volt, így nem volt kérdés, hogy idén is megrendezik.
Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.
Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.
Ezen a hétvégén tartják a III. Győri Halnapokat a Radó-sziget árnyas fái között. A rendezvénynek az elmúlt két évben nagy sikere volt, így nem volt kérdés, hogy idén is megszervezik.
Három napig mi leszünk a hal fővárosa is, péntektől vasárnapig a Radó-szigeten rendezik meg a III. Győri Halnapokat. Erről az esemény főszervezője beszélt a Győr Plusznak
Jövő hétvégén végre megnyitja kapuit a III. Győri Halnapok. A háromnapos rendezvény szervezői ezúttal még több halat, tökéletes kulináris élvezetet, színes programokat, igazi showt ígérnek. Az immár tradicionálisnak tekinthető halünnepnek idén is győri belváros varázslatos szigete, a Radó ad otthont.
Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.
A bor és a zene a vasárnapi záráson sem maradhatott el a Győri Bortörténelmi Napok idei kavalkádján, mely a nyár utolsó hétvégéjén ezúttal is ezreket csábított Győr gyönyörű belvárosába. Mutatjuk, hogy telt a fesztivál fináléja.
A pizzát szinte mindenki szereti. Van, aki a vékony tésztásat, van, aki a vastagabbat. Tehetünk rá sokféle feltétet, de készíthetünk egyszerű paradicsomos-sajtost is.
A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!