Mentesen is finomat
Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, és nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak.
Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, és nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak.
A Covid-járvány, az energiaválság sok terület mellett a vendéglátást is roppantul megpróbálta. Sajnos sokan váltottak, ami érthető. Viszont szerencsére még többen gondolták úgy, hogy igenis van értelme Győrben gasztró-vállalkozást indítani, s milyen jól tették! Ismerjük meg őket egy kicsit!
Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, s nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak. Dömötör László győri vállalkozó és tulajdonostársa úgy döntöttek, létrehoznak egy keresztszennyezéstől mentes éttermet, ahol nemcsak szakértelemmel, hanem szeretettel készülnek a fogások.
Három gluténmentesnek hirdetett, tallér típusú termék visszahívásáról döntöttek a forgalmazók, mert glutént tartalmaznak - tájékoztatta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) csütörtökön az MTI-t.