Csokoládés-mogyorós babka
Egyszerű, látványos és különleges kelt kalács a Közel-Keletről, ami meghódította a világot.
Egyszerű, látványos és különleges kelt kalács a Közel-Keletről, ami meghódította a világot.
A zsírban sült húsokat nem csupán melegen, de hidegen is érdemes tárolni, mert a zsír ízesíti, konzerválja és nincs is jobb az esti pirítósra, mint egy kis pecsenyetörmelék pirospaprikával.
Az utolsó zöldségköretek és az utolsó grillételek sora ez, amelyek mellé már egy őszi töltelék párosul.
Érdemes az édes finomságokba egészséges alapanyagokat rejteni, amit mind munkába, mind az iskolába gond nélkül vihetünk a táskánkban.
Soha nem láttam, nem hallottam, egresnek hittem, mégis a nemes szőlőnkből készül ez az egyszerű, gazdaságos kompót, amit egy édesanyától tanultam.
Szezonális és gyors ebéd azok számára, akik nem szeretnének órákat állni a konyhában, de mégis laktató étellel készülnének.
Ki kell jelentenem, hogy a vegánok nem szenvednek és nem csak azért esznek, hogy jól lakjanak. Isteni fogásaik, trükkjeik és ételeik vannak csupán zöldségekből.
Rohanásban jól jöhet egy laktató főétel, ami gyorsan elkészül és népszerű ízeket tartogat magában.
Konyhatörténetek címmel indult el csütörtökön este a Győr+ Televízió új főzőműsora, ahol valódi ételek és igazi receptek készülnek el a kamerák előtt. A műsorba minden alkalommal ismert és beszédes emberek érkeznek, de csak azzal a feltétellel, ha a hasukat is szeretik.
Cseppjével számoljuk, darabját beszámozzuk és időnként leltározunk. Így él nálunk a spájzban a paprikalekvár, nagymamám legjobb befőttje.