Egészségesen húsvétkor is
Bizonyított tény, hogy a betegségek kialakulása jelentős összefüggést mutat a nem megfelelő táplálkozással.
Bizonyított tény, hogy a betegségek kialakulása jelentős összefüggést mutat a nem megfelelő táplálkozással.
Az igazi csoda! Kenyereket, túrós batyut, pizzatésztát készítek általában a kovászból, de a kovászos fonott kalács valami egészen más. Az illat és ez az állag újraírta a pékáru fogalmát.
Kezdetét vette nálunk a húsvéti készülődés, ami idén csendesebb, de mégis tartjuk a hagyományainkat, főként a konyhában.
Egyre több tudatos vásárló ismeri fel a fontosságát az asztalra kerülő ételek minőségének. Napról-napra népszerűbbek a kistermelőktől származó alapanyagok, ám ezek beszerzése rengeteg időt igényel. Többek között erre a problémára is kínál megoldást az e-Spejz.hu.
Nem kell aggódnia a magyar vásárlóknak, hogy a koronavírus okozta krízishelyzet miatt nem kerül friss hazai tojás a húsvéti asztalra, mivel a tojástermelés folyamatos, és az áruházláncok ellátása is biztosított, a pánikvásárlás nem indokolt, ugyanakkor áremelkedésre lehet számítani - közölte a Magyar Tojóhibrid-tenyésztők és Tojástermelők Szövetsége (Tojásszövetség) az MTI-vel.
Idén is minden bizonnyal a klasszikus alapanyagokat keresik majd az emberek a hentesnél, a füstölt dolgokat, és a húsokat.
Nem várható ellátási zavar a húsvéti füstölt húskészítmények piacán, az ágazati vállalatok széles kínálattal készülnek, azonban a termékek tavalyhoz képest magasabb áron kaphatók majd - közölte a Magyar Húsiparosok Szövetségének (Hússzövetség) elnöke az MTI-vel.