Szarka Zsófi
2020.11.02.
Ropogós bundában sült csirke, édes burgonyával
Az ősz piacozást követően Szarka Zsófi vendége a konyhában ezúttal Járai Máté volt.
Az ősz piacozást követően Szarka Zsófi vendége a konyhában ezúttal Járai Máté volt.
Régen a bivalyhús nem volt ritkaság egy háziasszony konyhájában. Manapság újra kapható a hentesnél, amit érdemes kipróbálni, mert mennyei rostélyos készül belőle.
Az egyik legjobb immunerősítő házi finomság, amiből egy tányérnyi adag is csodákra képes. Amennyiben nem hiszed, járj utána!
Az utolsó zöldségköretek és az utolsó grillételek sora ez, amelyek mellé már egy őszi töltelék párosul.
Elrajtolt a Győr+Televízió új gasztro-magazinja, a Konyhatörténetek! Mutatjuk az első adást!