Csúcs a csanaki mangó!
Különleges ízvilágú keverésekkel, tematikus fagylaltokkal és versenymunkákkal rukkol elő időről időre Felsődiósi István. A fagyimester ezúttal a pult élénk színű jeges desszertjével, a mangóval ért el sikert.
Különleges ízvilágú keverésekkel, tematikus fagylaltokkal és versenymunkákkal rukkol elő időről időre Felsődiósi István. A fagyimester ezúttal a pult élénk színű jeges desszertjével, a mangóval ért el sikert.
Csillapíthatatlan kreativitási vágy és kíváncsiság hajtja Felsődiósi Istvánt, a ménfőcsanaki fagylaltmestert, aki a tradíciókból táplálkozva újabb és újabb különlegességeket kever, a tejtől és cukortól roskadozó műhelyében. Egy hónapban több tonna is elfogy az alapanyagokból, ami nem csoda, hiszen az egyszerű csoki- és vaníliafagyi mellett, egyre több egyedi, világszínvonalú jeges nyalánkság csalogatja a Lufi Fagyizóba az édesszájú vendégeket.
Kelet-közép Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari szakkiállításán, a SIRHA-n rendezték meg a Gelato Festival World Masters verseny harmadik magyarországi selejtezőjét, ahol Felsődiósi István, az előző selejtező nyertesének alkotása sikerrel vett részt. A Kecskesajtos Füge Pisztácia Köntösben fantázianevű fagylalt remek visszajelzéseket kapott a kóstolóktól.
Kecskesajtos füge, pisztácia köntösben – igazi ízorgiának hangzik és az is, a Lufi Fagyizó díjnyertes finomsága minket is elvarázsolt. Megálmodója, Felsődiósi István különleges kreációjával a Gelato Festival World Masters hazai válogatójának második fordulóján bizonyult a legjobbnak. A versenyről, a vendéglátásról és vágyakról is kérdeztük.