Címke: Panír
Hirdetés
Győr+ 2024.07.07.

Szürke harcsa jóasszony módra

A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek, a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is. Erre biztat mindenkit Kovacsics „Koksza” István, a Panír konyhafőnöke, aki most szürkeharcsa-steaket készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, illetve friss fűszerekkel dobhatunk fel.

Kárpát Zsolt 2024.07.04.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Szürke harcsa jóasszony módra

A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, friss fűszerekkel dobhatunk fel.

Kárpát Zsolt 2024.07.04.

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben

A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra.

Győr+ 2024.07.01.

Koksza séf: Együnk minél több halat!

A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2024.05.30.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – „Hamis” Cézár saláta

A győri vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf. A friss alapanyagok közelsége miatt, egy jófajta Cézár salátára esett a választása, amit magyarosított a Panír konyhafőnöke. Bár egy saláta egyszerűnek tűnik, mégis a sokféle hozzávaló előkészítésével bőven akad majd teendőnk.

Kárpát Zsolt 2024.05.30.

Új adással jelentkezik a Panír!

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben! Külső helyszínen, a Győri Vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf!

Kovacsics "Koksza" István, séf 2024.05.21.

Panír: Tavaszi vadas

A vadas szósz hosszú múltra tekint vissza hazánkban. Ahogy a neve is mutatja, eredetileg a vadászok találták ki, azért, hogy a zsákmányaikat különleges módon el tudják készíteni. Az 1800-as években a vadas mártást az arisztokrácia szívesen fogyasztotta, sőt, a városi éttermek étlapján is megtalálható volt.

Szerző és fotó: Kárpát Zsolt 2024.05.16.

Serpenyős olasz húsgombóc

Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunk legújabb adásában!

Hirdetés