“Koksza” ünnepi receptjei
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
Krémes, vaníliás, szájban olvadó, gyorsan, kevés hozzávalóból elkészíthető isteni édességet hoztam, melyet hidegen és melegen is fogyaszthatunk. A desszert fénypontja a roppanós karamellréteg, melyet áttörve érkezünk meg az illatos krémhez.
A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.
A Győr+ Televízió Panír című főzőműsorában Koksza séf megidézi a nyarat balatoni lángosával ma este 19. 25-től.
Kovacsics „Koksza" István, a Panír séfje ezúttal egy igazi magyar desszertet hozott „a mi után a külföldre jutott magyar ember visszasohajtozik” (Jókai Mór). Nem is igazán desszert, főfogásként is megállja helyét. Lássuk, hogy készül az illatos, zamatos aranygaluska by Koksza!
Paradicsomos Töltött Paprika - a Panír séfje egy nyár végi ételt készít el nekünk.
Vajon miért hívjuk Dubarry-szeletnek a karfiolos, mártásos húsételt? A lényeg, hogy máig több karfiolos étel őrzi Du Barry grófnő nevét. Lássuk, hogy készül sertésszűzből ez a fejedelmi fogás, Koksza módra!
Gazdag ízekért most nem kell órákig rotyogtatni a chilis babot, hiszen a kánikulában mindannyian villámgyors és tápláló ételekre vágyunk, ez a recept éppen erről szól!
A panír séfje a chilis bab egyszerűsített változatát mutatja be.
A panír séfje egy könnyű desszertet hoz el nekünk.