Címke: Panír
Hirdetés
Győr+ 2022.10.23.

Créme brulée

Krémes, vaníliás, szájban olvadó, gyorsan, kevés hozzávalóból elkészíthető isteni édességet hoztam, melyet hidegen és melegen is fogyaszthatunk. A desszert fénypontja a roppanós karamellréteg, melyet áttörve érkezünk meg az illatos krémhez.

Győr+ 2022.10.17.

Hentes tokány parasztos burgonyával

A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.

Győr+ 2022.09.25.

Aranygaluska Panír módra

Kovacsics „Koksza" István, a Panír séfje ezúttal egy igazi magyar desszertet hozott „a mi után a külföldre jutott magyar ember visszasohajtozik” (Jókai Mór). Nem is igazán desszert, főfogásként is megállja helyét. Lássuk, hogy készül az illatos, zamatos aranygaluska by Koksza!

Kárpát Zsolt 2022.07.23.

Szemrevaló, előkelő, franciás

Vajon miért hívjuk Dubarry-szeletnek a karfiolos, mártásos húsételt? A lényeg, hogy máig több karfiolos étel őrzi Du Barry grófnő nevét. Lássuk, hogy készül sertésszűzből ez a fejedelmi fogás, Koksza módra!

Kárpát Zsolt 2022.07.22.

Hamis chilis bab

Gazdag ízekért most nem kell órákig rotyogtatni a chilis babot, hiszen a kánikulában mindannyian villámgyors és tápláló ételekre vágyunk, ez a recept éppen erről szól!

Hirdetés