Távol-keleti csirkemell üvegtésztával
A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe.
A távol-keleti ételek egyre népszerűbbek Magyarországon. Koksza, a Panír séfje megmutatja, hogy bátran belevághatunk egy ilyen fogás elkészítésébe.
Azt mondják, hogy egy zenésznek a legnagyobb díj, a közönség tapsa. Így van ez valahogy a séfekkel is, hiszen annál nagyobb elismerés nem nagyon létezhet, mint ha valaki rendszeresen visszatér egy étterembe azért, mert annyira ízlik nekik az étel. Ha viszont valaki a szakma elismerésére vágyik, annak jelenleg több lehetőség is adódhat hazánkban.
Koksza, a Panír séfje újra egy hamisítatlan magyaros ételt készít el nekünk, vendégével Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselővel.
Koksza, a Panír séfje újra egy hamisítatlan magyaros ételt készít el nekünk, vendégével Simon Róbert Balázs győri országgyűlési képviselővel.
A Panír séfje most csavar egyet a nagyi-féle almás pitén.
Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!
Elkezdődött a böjt. Ez a hagyományok szerint a visszafogottság, a lelki és testi megtisztulás időszaka. Ilyenkor sokan változtatnak az étrendjükön, vannak, akik nem fogyasztanak húst, vagy éppen extrán megválogatják az alapanyagokat.
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.