Panír premier: csirkemell Orly módra
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
Érdemes néha a rántott húst lecserélni, ebben segít nekünk Koksza, a Panír séfje.
A Panír séfje most egy édes finomság elkészítését mutatja meg.
Bőven benne vagyunk a farsangi szezonban, ezért épp itt az ideje, hogy fánkot süssünk. A fánkot, hasonlóan a pogácsához és a lepényhez, már a középkorban készítették. Fánk szavunk szász eredetű – fankoch. Erdélyben pánkónak hívják, Baranyában huppancsot, Borsodban kreplit, a Felvidéken siskát készítenek.
Ez volt a fő téma ma a Győr+Reggeliben, ahol Panír című televíziós műsorunk chefje, Kovacsics Koksza István volt a vendég.
A panír séfje most sem szakad el a magyar tradícióktól. Bemutatja, hogy a sertés tarjából, hogyan tudunk olyan cigánypecsenyét készíteni, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Ezúttal cigánypecsenye készül majd, pirított burgonyával.
A panír séfje egy olyan ételt készít el, amit szinte mindenki nagyon jól ismer.
A Panír séfje ezúttal egy izgalmas paprikás csirke recepttel örvendezteti meg az adás nézőit.
Egyfajta hibrid évet hozott a vendéglátósok számára a 2021. A helyben fogyasztást kellett kombinálni a kiszállítással és rendezvények lebonyolításával. 2022-ben az éttermeknek, vendéglőknek továbbra is meg kell majd küzdeniük a szakemberhiánnyal, hiszen sok vendéglátóhely azért nem tudott újra nyitni, mert nem volt elég szakács, felszolgáló.