Panír: Töltött káposzta
A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.
A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.
Panír séfje ezúttal egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról. Érkezik az ünnepi töltött káposzta!
Az ünnepi menü része lehet az a fogasrecept, amit a figyelmükbe ajánl Kovacsics „Koksza” István.
A ma esti adás különlegességét az adja, hogy a Panír séfje az ételt ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland rendőr őrnaggyal készíti el.
Ahogy közelednek az ünnepek, egyre több háziasszony fejében fordul meg a kérdés, hogy mi legyen a karácsonyi menü.
A Panír séfje ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.
A Panír séfje csirkemell steaket készít gránátalmás fenyőmagos salátával. Kovacsics István ennél az ételnél megmutatja, hogyan kell elkészíteni a tökéletes, szaftos sült csirkemellet.
A Panír séfje nagyon egyszerű és gyors módszerrel készíti el ezt az ételt, ami a család egyik kedvence lehet.
A Panír séfje nagyon egyszerű és gyors módszerrel készíti el az olasz paradicsomos húsgombócot spagettivel, ami a család egyik kedvence lehet!
Nyáron nagy hőségben készült az első adás, azóta hat műsor forgott nagy sikerrel.