Címke: Panír
Hirdetés
Győr+ 2024.08.03.

Süssünk a szabadban!

Különleges helyszínen, a Radó-szigeten forgatta a Győr+ TV stábja a legutóbbi Panír gasztro magazinunkat. Kovacsics Koksza István séf olyan étel elkészítését mutatta meg, amiben igazán profi, barbecue (BBQ) eljárással sütött sertésbordát. Fontos két fogalommal tisztában lenni, amikor szabadban sütésről beszélünk.

Győr+ 2024.07.07.

Szürke harcsa jóasszony módra

A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek, a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is. Erre biztat mindenkit Kovacsics „Koksza” István, a Panír konyhafőnöke, aki most szürkeharcsa-steaket készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, illetve friss fűszerekkel dobhatunk fel.

Kárpát Zsolt 2024.07.04.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Szürke harcsa jóasszony módra

A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra. Az ízletes fogás magyaros jellegű, amit friss idényjellegű zöldségekkel, friss fűszerekkel dobhatunk fel.

Kárpát Zsolt 2024.07.04.

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-ben

A klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új recepteket is. Erre bíztat minket Koksza a Panír konyhafőnöke, aki most szürke harcsafilét készít jóasszony módra.

Győr+ 2024.07.01.

Koksza séf: Együnk minél több halat!

A Magyarországon régóta népszerű, klasszikus halételek a halászlé, a sült hekk, vagy éppen a rántott ponty mellett érdemes kipróbálni új halas recepteket is.

Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2024.05.30.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – „Hamis” Cézár saláta

A győri vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf. A friss alapanyagok közelsége miatt, egy jófajta Cézár salátára esett a választása, amit magyarosított a Panír konyhafőnöke. Bár egy saláta egyszerűnek tűnik, mégis a sokféle hozzávaló előkészítésével bőven akad majd teendőnk.

Kárpát Zsolt 2024.05.30.

Új adással jelentkezik a Panír!

Panír premier csütörtök este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben! Külső helyszínen, a Győri Vásárcsarnokban főzött „Koksza” séf!

Kovacsics "Koksza" István, séf 2024.05.21.

Panír: Tavaszi vadas

A vadas szósz hosszú múltra tekint vissza hazánkban. Ahogy a neve is mutatja, eredetileg a vadászok találták ki, azért, hogy a zsákmányaikat különleges módon el tudják készíteni. Az 1800-as években a vadas mártást az arisztokrácia szívesen fogyasztotta, sőt, a városi éttermek étlapján is megtalálható volt.

Hirdetés