Serpenyős olasz húsgombóc
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunk legújabb adásában!
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunk legújabb adásában!
Egy autentikus olasz ételt ismerhetnek meg Panír című gasztronómiai műsorunkban. Koksza séf megmutatja, hogyan készül serpenyőben a sajtos-burgonyás húsgombóc.
Egy igazi, autentikus olasz étellel folytatódik a héten a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsora.
A rakott fogásokra jellemző, hogy igazán kiadós és tartalmas egytálétel. Koksza séf ebben a receptben elsősorban a zöldségeket részesíti előnyben. A húsmentes változatban sem maradunk le a fehérjéről, hiszen a lencse kiválóan alkalmas a hús pótlására.
A mai menü: vegetáriánus rakott zöldség! A rakott fogásokra jellemző, hogy igazán kiadós és tartalmas egytálételek. Koksza séf ebben a receptben elsősorban a zöldségeket részesíti előnyben. Kezdés 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben és itt, online is!
Eper, tejszín, mascarpone, fehér csoki – már e szavak hallatán is összefut a nyál az ember szájában. Főleg, ha még ezeket ügyesen kombináljuk és egy remek tavaszi pohárkrémet készítünk belőlük, teljes lesz a boldogság.
Mindenki ismeri, főleg a gyerekek nagy kedvence. De melyik madárnak a teje? – kérdezi sok kisgyerek. A madártej francia eredetű desszert, és a neve inkább arra utal, hogy a kész édesség olyan, mintha kis fehér madarak úszkálnának a sodó tetején. Egy másik teória szerint vándorkifejezésről van szó, mely olyan ételt jelent, ami nem is létezik, mert olyan finom, amit csak elképzelni lehet.
Nem véletlenül lett népszerű Magyarországon is a muffin. Az egyszerű édességnek számos változata van. Csokoládédarabokkal, gyümölcsökkel is feldobhatjuk a jól bevált receptet. Koksza séf most egy sárgarépás változatot mutat be a Panírban.
Sokunk gyerekkori kedvencének elkészítését mutatjuk meg, ami egy hamisítatlan magyar étel. Bár az aranygaluska időigényes a kelesztés miatt, mégis megéri a fáradságot. Ráadásul Koksza séf a diót pekándióra cserélte, ami még ízletesebbé teszi édességünket.
Egy hamisítatlan magyar ételnek - sokunk gyerekkori kedvencének - az aranygaluskának az elkészítését mutatjuk meg a mai adásban! Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!