Címke: Panír
Hirdetés
Kovacsics "Koksza" István 2024.02.26.

A magyar aranygaluska Koksza-módra

Az aranygaluska egy igazi magyar desszert. Bár, ha belegondolunk, nem is desszert, főfogásként is megállja a helyét. 1862-ben Jókai Mór, Kakas Márton álnéven írt egy esszét a Vasárnapi Újságba, melyben egy olyan receptes gyűjteményt hiányol, melyben „tisztán magyar” ételek szerepelnek. Készített egy listát ezekről a tipikus magyar ételekről, ezen pedig ott találjuk a tordai aranygaluskát is. Mi készítsük el ennek a hagyományos finomságnak a Koksza-féle változatát!

Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

Kárpát Zsolt 2024.02.01.

Panír premier: farsangi mini fánk!

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata. Elkészítéséről mindent megtudhatnak a Panír ma esti adásában. Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!

Kovacsics „Koksza" István 2024.01.29.

Fánkozzunk!

Hazánkban a fánk csak a 19. században terjedt el, pedig Mátyás udvarában is kedvelt édesség volt már.

Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Kárpát Zsolt 2024.01.12.

Új év, új ételek

2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.

Fotó és szerző: Kárpát Zsolt 2023.12.14.

Panír: Így készül a mákos bejgli

Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Panírban. A mákos bejgli sokunk kedvence, és elengedhetetlen része az ünnepi menüsornak. Bár időigényes süteményről van szó, megéri a fáradságot, hiszen a frissen sült bejgli nem összehasonlítható a boltival.

Szerző és fotó: Ferenczy Balázs 2023.12.14.

Hagyományos ételeket az asztalra

A legtöbb családban már tervezés alatt az ünnepi menü, az összeállításban, tervezésben, újra gondolásban segített rádiónk chefje. Kovacsics Koksza István kiemelte, hogy az ételeket a vendégsereg összetételéhez igazítsuk.

Hirdetés