Farsangi mini fánk
A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.
A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.
A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata. Elkészítéséről mindent megtudhatnak a Panír ma esti adásában. Kezdés 19.25-kor a Győr+ TV-ben és itt, online!
Hazánkban a fánk csak a 19. században terjedt el, pedig Mátyás udvarában is kedvelt édesség volt már.
Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.
A Győr+ Média gasztromagazinjában ma este 19.25-kor egy olasz tészta készítését mutatja be Kovacsics „Koksza” István. Tartsanak velünk!
2024-ben is folytatódik a Győr+ Televízió, Panír című gasztronómiai műsora. Kovacsics „Koksza” István idén sem változtat jól bevált koncepcióján, ugyanis továbbra is gyorsan elkészíthető, ízletes fogások elkészítést mutatja be.
Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Panírban. A mákos bejgli sokunk kedvence, és elengedhetetlen része az ünnepi menüsornak. Bár időigényes süteményről van szó, megéri a fáradságot, hiszen a frissen sült bejgli nem összehasonlítható a boltival.
Egy igazi karácsonyi finomság elkészítését mutatjuk be a Győr+TV főzőműsorában, a Panírban. Kezdés 20.25-kor!
A legtöbb családban már tervezés alatt az ünnepi menü, az összeállításban, tervezésben, újra gondolásban segített rádiónk chefje. Kovacsics Koksza István kiemelte, hogy az ételeket a vendégsereg összetételéhez igazítsuk.
Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Ennek az extra változata egészen biztos, hogy kiváló napindító, és bőven gondoskodik a szükséges kalória mennyiségről is.