Címke: Panír
Hirdetés
Győr+ 2023.10.05.

Michelin-csillagos vacsoraest: Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!

Győrben járt Sárközi Ákos Michelin-csillagos séf, aki a Révész Étteremben Kovacsics „Koksza" Istvánnal, a Panír séfjével főzött együtt. Minden kulisszatitkot megmutatunk ma este a Győr+ TV-ben a Panír legfrissebb adásában. Kezdés 19.25-kor!

P. Csapucha Adrienn 2023.10.04.

Sárközi Ákos: a legfontosabb a szabadságérzet, hogy hiteles maradjak!

Koksza séf és a Révész Étterem meghívására érkezett Győrbe a napokban Sárközi Ákos. A Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje a vacsoraest előtt adott exkluzív interjút a Győr+ Médiának. Beszélgetésünkkor laza és közvetlen volt, éppen olyan, mint amilyennek a főzőshowban megismerhették a nézők.

Kárpát Zsolt 2023.09.21.

Panír premier ma este a Győr+ TV-ben!

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Panír premier a Győr+ TV-ben! Kezdés ma este 19.25-kor!

Kovacsics „Koksza" István séf 2023.09.18.

Szuvidálásra fel!

Egyre többen kísérleteznek egy különleges konyhai eljárással, a szuvidálással.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Kovacsics - Koksza - István séf 2023.08.27.

Babos pizzabatyu

A pizzát szinte mindenki szereti. Van, aki a vékony tésztásat, van, aki a vastagabbat. Tehetünk rá sokféle feltétet, de készíthetünk egyszerű paradicsomos-sajtost is.

Fotó és szerző: Kárpát Zsolt 2023.08.24.

Panír premier csütörtök este a Győr+ TV-ben

Panír premier csütörtök este 19:25-kor a Győr+ TV-ben! Az orosz konyhaművészet egyik gyöngyszemét készíti el Koksza séf. Amennyire ízletes ez a fogás, olyan könnyen megfőzhető.

Kárpát Zsolt 2023.08.10.

Sertéskaraj Budapest raguval 

A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.

Hirdetés