Sertéskaraj Budapest raguval – ma este a Panírban!
A lecsó szezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el.
A lecsó szezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el.
A lecsó az egyik legkedveltebb magyar nyári étel, amit sokféleképpen el lehet készíteni. Egy verziót most mi is mutatunk!
Egy népszerű étel pofonegyszerű változatának elkészítését mutatja meg nekünk Koksza séf. A fogást a szabadban, akár bográcsban is megfőzhetjük. Aki pedig még jobban fel akarja dobni ezt a klasszikus ételt, tekerje a chilis babot friss zöldségekkel együtt tortilla lapba.
Egy népszerű étel pofonegyszerű változatának elkészítését mutatja meg nekünk Koksza.
Dübörög az esküvőszezon. Vannak párok, akik cukrászdából, cukrászoktól rendelik az aprósüteményt, de sok háznál még él a hagyomány, hogy a család asszonyai sütik meg az édes és sós süteményeket. A mézes zserbót mindenki ismeri, de mindenki máshogy készíti.
Koksza séf a távol-kelet ízeit hozza el nekünk. Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. A különleges alapanyagokat, mint például a fafülgombát, csiperkével vagy egyéb hasonló hozzávalóval helyettesíthetjük, a végeredmény garantáltan fogunkra való lesz.
Thai csirke üvegtésztával: Koksza séf a Távol-Kelet ízeit hozza el nekünk! Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Újabb szuper recept, nem csak nyárra, a Győr+ Televízió séfjétől.
Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. A könnyű fogáshoz elég néhány alapanyag, és percek alatt összedobható.
Két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke. A gulyásnak számtalan változata van, most rendhagyó módon savanyú káposzta teszi tartalmasabbá fogásunkat. Az egytálételünk mellé finom omlós pogácsát is sütünk, ami tökéletesen kiegészíti a főételünket.