Vegán rakott kelkáposzta
Egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető húsmentes fogás, melyet a legutóbbi Panír adásában is láthattak a nézők. Ez egy kifejezetten egészséges, rostban, fehérjében gazdag vegán rakott étel.
Egy nagyon egyszerű, gyorsan elkészíthető húsmentes fogás, melyet a legutóbbi Panír adásában is láthattak a nézők. Ez egy kifejezetten egészséges, rostban, fehérjében gazdag vegán rakott étel.
Koksza séf ezúttal a vegánoknak kedvez. Megmutatja, hogy hús és állati eredetű alapanyagokon kívül is lehet finomat főzni.
A mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt.
Csirkemell medvehagymás-pestós tésztával: a mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most a medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt. Kezdés ma este 19.25-kor a Győr Plusz TV-ben!
A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.
A sertésszűz egy igazán hálás húsfajta, mert sokféleképpen és könnyen elkészíthető. Éppen ezért Koksza séf a disznó talán legnemesebb részét tölti meg, sőt baconba tekeri. Kezdés csütörtök este 19.25-kor a Győr+ TV-n!
Egy igazán mutatós, egyszerűen elkészíthető fogást hoztam. A sertés legnemesebb részéből, a szűzből készítünk egy olyan ételt, amivel a vasárnapi ebédet ünnepivé varázsolhatjuk. A szokásos rántott hús helyett bátran próbálják ki a töltött sertésszüzet! A május 4-i Panír adásában meg is tudják nézni, hogyan készítettem el ezt az ínycsiklandozó húsételt.
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a Győri Vásárcsarnokban készít el egy ízletes fogást, ami nem más lesz ezúttal, mint a bakonyi harcsa! Bemutató ma este 19.25-kor a Győr+ TV-ben!
Ahogy arról korábban Híradónk is beszámolt, áprilisban már egyre többféle primőr zöldség jelenik meg a Győri Vásárcsarnokban. Ezt a Panír séfje, Kovacsics „Koksza” István is kihasználja, és a helyszínen mutatja meg, hogy mit érdemes készíteni a friss alapanyagokból.