Címke: recept
Hirdetés
Kovacsics "Koksza" István 2024.02.26.

A magyar aranygaluska Koksza-módra

Az aranygaluska egy igazi magyar desszert. Bár, ha belegondolunk, nem is desszert, főfogásként is megállja a helyét. 1862-ben Jókai Mór, Kakas Márton álnéven írt egy esszét a Vasárnapi Újságba, melyben egy olyan receptes gyűjteményt hiányol, melyben „tisztán magyar” ételek szerepelnek. Készített egy listát ezekről a tipikus magyar ételekről, ezen pedig ott találjuk a tordai aranygaluskát is. Mi készítsük el ennek a hagyományos finomságnak a Koksza-féle változatát!

Győr+ 2024.02.01.

Farsangi mini fánk

A farsangi időszak egyik kedvenc édessége a fánk. A finomságot sokféleképpen elkészíthetjük, legismertebb a szalagos változata.

Győr+ 2024.01.18.

Panír: készítsünk pasta all’arrabbiata-t!

Egy igazi tradicionális olasz tészta kerül a Panír középpontjába. Egyszerű és könnyen elérhető alapanyagokból áll össze a mediterrán fogás. Egy kis fokhagyma, paradicsom, friss petrezselyem és jóféle tészta, és szinte már is kész a pasta all'arrabbiata.

Győr+ 2023.11.30.

Panír: készítsünk „hambundáskenyeret”!

Egy kiadós reggelit készít el nekünk Koksza séf, aki két népszerű ételt kombinál. Ki ne szeretné a hamburgert és a bundás kenyeret? Ennek az extra változata egészen biztos, hogy kiváló napindító, és bőven gondoskodik a szükséges kalória mennyiségről is.

Csollán Tamara 2023.11.16.

Muszakát készített a Panír séfje!

A Panír nem csak a magyar konyha, de külföldi gasztronómia jellegzetes ételeit is bemutatja. A muszaka egy tartalmas és ízletes rakott finomság, ahol a mediterrán és a keleti ízek találkoznak. Ráadásul a padlizsánnak valamint a zöldségeknek köszönhetően a muszaka egy igazi vitaminbomba.

Kovacsics "Koksza"István séf 2023.11.11.

Béarni Liba Kokszától

Márton-nap alkalmából természetesen egy libás ételt hoztam. Ezt zöldséges, sajtos, libacombból készült fogást szerintem sokan nem ismerik, nem tartozik a magyaros, hagyományos Márton-napi fogásokhoz. Biztos vagyok benne, hogy elolvasva a receptet, összefut a nyál a szánkban. Higgyék el, érdemes elkészíteni, a biztos siker garantált!

Csollán Tamara 2023.11.02.

Panír: tárkonyos csirkeragu leves

Ha szeretjük a leveseket, ez az adás, most nekünk szól! A Panír séfje ezúttal egy tartalmas tárkonyos csirkeragu levessel készült.

Kárpát Zsolt 2023.10.19.

Panír: Tenger gyümölcsei spagetti  

A tengerparti hangulatot idézi meg Koksza séf ezzel az étellel. Ráadásul könnyű dolgunk van, hiszen ma már nem gond beszerezni a hozzávalókat. A tengeri herkentyűkből szerencsére szinte minden élelmiszerüzletben nagy a választék, amit kedvünk szerint variálhatunk.

Győr+ 2023.09.21.

Panír, a Győr+ TV főzőműsora – Csáky sertésszűz dödöllével

A Csáky rostélyost a Panír séfje most újragondolta. A marhahúst felváltotta a sertésszűz, így az étel elkészítése sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Ráadásul a lecsónak még mindig szezonja van, ezért mindenképpen aktuális a magyar gasztronómia egyik kissé elfelejtett fogása.

Csollán Tamara 2023.09.07.

 Panír: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel 

Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni. Ráadásul a hétköznapok rohanásában, mindössze 15 perc alatt megfőzhető ez az étel.

Hirdetés