Panír premier csütörtökön: cheddar sajtos csirkemell jázmin rizzsel
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni.
Nem véletlenül népszerű a csirkemell, hiszen ezerféleképpen el lehet készíteni. A Panírban séfünk egy-két pofonegyszerű megoldással dobja fel ezt a fogást, amit érdemes kipróbálni.
A lecsószezonban Koksza séf sem megy el a finom magyar alapanyagok mellett, és a 80–as évek magyar „sztárételét”, a Budapest ragus karajt készíti el. Ennek a fogásnak a lelke a friss paradicsom, a paprika és a hagyma. A lecsó szerelmesei egészen biztos, hogy imádni fogják ezt az ételt.
Dübörög az esküvőszezon. Vannak párok, akik cukrászdából, cukrászoktól rendelik az aprósüteményt, de sok háznál még él a hagyomány, hogy a család asszonyai sütik meg az édes és sós süteményeket. A mézes zserbót mindenki ismeri, de mindenki máshogy készíti.
Kovacsics "Koksza" István chef látogatta meg stúdiónkat, aki a nyári grill ételeket taglalta változatosan úgy, hogy összefutott a nyál a kedves hallgatók szájában.
Koksza séf a távol-kelet ízeit hozza el nekünk. Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. A különleges alapanyagokat, mint például a fafülgombát, csiperkével vagy egyéb hasonló hozzávalóval helyettesíthetjük, a végeredmény garantáltan fogunkra való lesz.
Újabb szuper recept, nem csak nyárra, a Győr+ Televízió séfjétől.
Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. A könnyű fogáshoz elég néhány alapanyag, és percek alatt összedobható.
Két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke. A gulyásnak számtalan változata van, most rendhagyó módon savanyú káposzta teszi tartalmasabbá fogásunkat. Az egytálételünk mellé finom omlós pogácsát is sütünk, ami tökéletesen kiegészíti a főételünket.
A mediterrán konyha egyik meghatározó eleme a pestó, amit sokféleképpen lehet variálni. Koksza séf most medvehagymával bolondítja meg és teszi még finomabbá a szószt.
Május közepén szinte egyik napról a másikra virágba borulnak a bodzabokrok. A terebélyes, akár 4-5 méteresre megnövő cserjét elsősorban illatos, nagy, fehér ernyős virágzatáért kedveljük.