Címke: recept
Hirdetés
Szöveg és fotó: Kárpát Zsolt 2023.07.13.

Panír: Thai csirke üvegtésztával 

Koksza séf a távol-kelet ízeit hozza el nekünk. Ráadásul egy olyan fogást készít el, ami néhány perc alatt összedobható. A különleges alapanyagokat, mint például a fafülgombát, csiperkével vagy egyéb hasonló hozzávalóval helyettesíthetjük, a végeredmény garantáltan fogunkra való lesz.

Kárpát Zsolt 2023.06.30.

Panír: „Arrabonás” gombás melegszendvics

Egy finom vendégváró ételt készít el Koksza, a Panír konyhafőnöke. A győriek nagy kedvence az „arrabonás” gombás melegszendvics kitűnően passzol nyáresti beszélgetésekhez. A könnyű fogáshoz elég néhány alapanyag, és percek alatt összedobható.

Kárpát Zsolt 2023.06.15.

Panír: székelygulyás házi pogácsával

Két igazi nagy klasszikus elkészítését mutatja be a Panír konyhafőnöke. A gulyásnak számtalan változata van, most rendhagyó módon savanyú káposzta teszi tartalmasabbá fogásunkat. Az egytálételünk mellé finom omlós pogácsát is sütünk, ami tökéletesen kiegészíti a főételünket.

Szöveg és fotó: J. Kovács Andrea 2023.05.16.

Kezdődik a bodzaszezon

Május közepén szinte egyik napról a másikra virágba borulnak a bodzabokrok. A terebélyes, akár 4-5 méteresre megnövő cserjét elsősorban illatos, nagy, fehér ernyős virágzatáért kedveljük.

Győr+ 2023.05.04.

Panír: Töltött sertésszűz 

A sertésszűz egy igazán szerethető húsfajta, és elkészítéséhez még a kezdő konyhatündérek is bátran nekiállhatnak. A Panírban Koksza séf megtölti és baconba tekeri a disznó talán legnemesebb részét. Hogy tökéletesen passzoljanak az ízek, a konyhafőnök a húst újhagymás szalonnás burgonyával és gombás szósszal tálalja.

Győr+ 2023.04.30.

Töltött sertésszűz hordóburgonyával és gombás mártással

Egy igazán mutatós, egyszerűen elkészíthető fogást hoztam. A sertés legnemesebb részéből, a szűzből készítünk egy olyan ételt, amivel a vasárnapi ebédet ünnepivé varázsolhatjuk. A szokásos rántott hús helyett bátran próbálják ki a töltött sertésszüzet! A május 4-i Panír adásában meg is tudják nézni, hogyan készítettem el ezt az ínycsiklandozó húsételt.

Kárpát Zsolt 2023.04.20.

Bakonyi harcsa „Koksza” módra

Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.

Győr+ 2023.03.23.

Panír: Rácharcsa

A hal nemcsak egészséges, de nagyon finom is, különösen akkor, ha ötletesen készítjük el. Rácpontyról már sokszor hallottunk, na de rácharcsáról? Nekünk elhihetik mennyei fogás, pláne, ha Koksza készíti. Ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland segítségével.

Hirdetés