Bakonyi harcsa „Koksza” módra
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.
Kovacsics „Koksza” István a Panír konyhafőnöke a győri vásárcsarnokban főz bakonyi harcsát. A magyaros ételt séfünk ezúttal nem klasszikus módon tejföllel, hanem a manapság népszerű medvehagymával készíti el.
A hal nemcsak egészséges, de nagyon finom is, különösen akkor, ha ötletesen készítjük el. Rácpontyról már sokszor hallottunk, na de rácharcsáról? Nekünk elhihetik mennyei fogás, pláne, ha Koksza készíti. Ezúttal nem egyedül, hanem Rosta Roland segítségével.
Újabb izgalmas recepttel készül a Révész Étterem séfje, ráadásul most egy vendéggel közösen főznek a konyhában. Ezúttal egy halas finomsággal ismerkedhetnek meg a gasztronómia szerelmesei. Panír premier csütörtök este 19.25-kor, a Győr+ TV-ben.
Idén még több külső helyszínt és vendéget ígér Kovacsics „Koksza” István, a Győr+ Televízió Panír című gasztronómiai műsorának séfje.
Kovacsics ,,Koksza” István, a Révész séfje ezúttal ünnepi ételek receptjeit osztotta meg velünk.
Krémes, vaníliás, szájban olvadó, gyorsan, kevés hozzávalóból elkészíthető isteni édességet hoztam, melyet hidegen és melegen is fogyaszthatunk. A desszert fénypontja a roppanós karamellréteg, melyet áttörve érkezünk meg az illatos krémhez.
A tokány a magyar konyha egyik legősibb húsfélesége. Sokféle változata van, mert a hozzávalókat úgy variálhatjuk, ahogyan nekünk jól esik.
A panír séfje a chilis bab egyszerűsített változatát mutatja be.
A panír séfje egy könnyű desszertet hoz el nekünk.