Panír: Somlói galuska
A Panír séfje most egy édes finomság elkészítését mutatja meg.
A Panír séfje most egy édes finomság elkészítését mutatja meg.
A panír séfje most sem szakad el a magyar tradícióktól. Bemutatja, hogy a sertés tarjából, hogyan tudunk olyan cigánypecsenyét készíteni, ami után mindenki megnyalja mind a tíz ujját.
Ezúttal cigánypecsenye készül majd, pirított burgonyával.
A Panír séfje ezúttal egy izgalmas paprikás csirke recepttel örvendezteti meg az adás nézőit.
A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.
Kovacsics Koksza István a Révész Étterem séfje, aki rendszeresen örvendezteti meg a Győr+ Média követőit jobbnál jobb ételeivel, receptjeivel. Most egy klassz menüsort állított össze, főszerepben a libával!
Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.
Bár Amerikában ünneplik a legtöbben – és a legnagyobb lelkesedéssel – a halloweent, hazánkban is egyre népszerűbb ez az ünnep. Töklámpa-faragás, beöltözős bulik, horrorfilmek, tematikus dekorációk – hogy csak néhányat említsünk a szokások közül. Mutatunk pár halloweeni fogást is, amik garantáltan feldobják az őszi, borongós napokat!
Az édesszájúaknak kedvez a Panír séfje, aki egy pofonegyszerű nutellás finomságot dob össze.