Steak rókagombás mártással és vargányás krumplipürével
Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.
Hogyan kell elkészíteni egy igazán jó steaket? Ezt mutatja meg nekünk a Panír séfje.
Bár Amerikában ünneplik a legtöbben – és a legnagyobb lelkesedéssel – a halloweent, hazánkban is egyre népszerűbb ez az ünnep. Töklámpa-faragás, beöltözős bulik, horrorfilmek, tematikus dekorációk – hogy csak néhányat említsünk a szokások közül. Mutatunk pár halloweeni fogást is, amik garantáltan feldobják az őszi, borongós napokat!
Az édesszájúaknak kedvez a Panír séfje, aki egy pofonegyszerű nutellás finomságot dob össze.
A magyar konyha egyik nagy klasszikusát készíti el a Panír séfje.
Ezzel az étellel távol keleti ízeket idézi meg a Panír séfje.
A megunhatatlan spagettinek egy mediterrán változatát készíti el a Panír séfje, Kovacsics „Koksza” István.
Egy ízletes és egyszerűen elkészíthető ételt mutatunk be a Panírban, amelyet a saját és a család kedvére is elkészíthet mindenki.
Nos, lehet, hogy ez kicsit kellemetlen, ám tény, néha előfordulhat szilveszter estéjén, hogy picikét becsiccsantunk. Ez önmagában nem is baj, hisz erről szól az évzáró éjszaka, ahol még a hóember is táncolhat… A baj másnap kezdődik. Minden fáj, és már a lencselevest is unjuk. Jöhet a szatmári újdonság, a káposztás paszuly…
Amikor néhány évvel ezelőtt a Vaskakas Bábszínház társulatával Finnországban járt a művész, megbizonyosodhatott róla, hogy a lohikeitto valóban alapétel nyelvrokonaink hazájában: szinte minden étterem kínálatában szerepel.
Kedvenc ünnepi édességüket, a zserbót közösen készíti el a pár, de a recept Adrienn öröksége.