Békebeli bukta
Régi, klasszikus édességeink egyike, aminek a tésztájában rejlik az igazi hangulata. Omlós pihe-puha, foszlós és legfőképpen illatos egy bukta, csak kövesd a receptet!
Régi, klasszikus édességeink egyike, aminek a tésztájában rejlik az igazi hangulata. Omlós pihe-puha, foszlós és legfőképpen illatos egy bukta, csak kövesd a receptet!
Rengeteg variációban készülhet el egy zöldségtál, de az önteten és a feltéten múlik, hogy szívesen vagy kényszerből fogyasztjuk majd.
Almás, tökös, magvas, aszaltgyümölcsös sütemény ez. Nálam ilyen egy tökéletes őszi kuglóf.
Sütőtökös, fahéjas és diós, ami mellé kötelező egy pár csokoládés csigát is készíteni. Jelentem: A sütőtökös csiga lekörözte a csokisat.
Egy picit mindenki ódzkodik a kelt tésztáktól. Sokáig készül, kemény vagy száraz maradhat a tésztája. Van azonban egy jó ötletem a biztos sikerre!
Egy kis olívaolajon megfuttatjuk, fokhagymával ízesítjük és kész! Ez a jellemző az ország hétköznapi étkezéseire. Az édességek nagyon csokisak és nagyon vaníliásak.
Egy újabb szuper élelmiszer, tele tápanyagokkal, ami pozitív hatással van az egészségünkre. Aki kevésbé szereti, próbálja ki ezt a receptet!
Cukormentes, lisztmentes és a ketogén diétát követőknek is megfelelő édesség ez. Nagyon gyorsan elkészíthető és bármilyen variációban kipróbálható.
„Mindenki másképp csinálja!”- talán ez jellemzi legjobban az ételek szépségét! Változatosak és sokfélék, ezért is érkezett meg a „lecsóinterjúk” újabb fejezete, amelyben szintén két különböző érdeklődési körű és két teljesen más földrészről való interjúalany válaszai olvashatók.
Különböző emberek, különböző szakmákból, más-más véleménnyel a lecsóról. Ki az, aki tudja, milyen a jó lecsó, és mikor szeretjük enni leginkább?