Soproni lett az Év Vendéglőse
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) tagsága az Év Vendéglőse díjat 2023-ban Erhardt Zoltánnak, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosának ítélte oda - írja a turizmus.com
A Magyar Vendéglátók Ipartestülete (MVI) tagsága az Év Vendéglőse díjat 2023-ban Erhardt Zoltánnak, a soproni Erhardt Étterem, Panzió és Kézműves Pékség tulajdonosának ítélte oda - írja a turizmus.com
Újabb nagyszerű hírt kaptunk a győri vendéglátásról, hiszen november végén megnyitott a város legújabb pizzériája, amely a Pizzawood nevet viseli. Nem véletlenül: Edvárdnál és Attilánál még a szuperhősök is degeszre ehetik magukat, ha betérnek.
Lehull a lepel a 2023-as évjáratról, a hétvégén először kóstolhatjuk az idei év Győr környéki borait. Márton-napi pincejárás és libalakomák is színesítik a programkínálatot.
Egyre többen választják az úgynevezett „mindenmentes” táplálkozást. Főként azért, mert rákényszerülnek, és nekik az egészségük múlik azon, hogy a megfelelő ételekhez jussanak.
Hegedűs Marcell járt vasárnap Herkely Ákosnál a Magunk Közt-ben, és ünnepelte a belvárosi oázisként működő koktélbárjának ötéves születésnapját.
A tavalyi csornai vendégszereplés után ismét Győrben versenyeztek a jövő mesterei. A Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában rendezték meg „ A jelen tanulója, a jövő mestere” nevű szakmai vetélkedőt, amelyre az egész vármegyéből érkeztek fiatalok.
Dubrovnik lehet az első olyan horvát város, amely megtilthatja az újabb apartmanok építését, de a meglévő kiadó szállások számát is 30 százalékkal csökkentheti - erősítette meg az Index.hr című horvát hírportálnak Mato Frankovic, az Adria-parti város polgármestere kedden.
A fenntartható turizmushoz szigorú irányelvekre van szükség globálisan és helyben is – ez volt az egyik fő üzenete annak a panelbeszélgetésnek, amely a Széchenyi István Egyetem szervezésében valósult meg az intézmény Budapesti Innovációs és Képzési Központjában. A rendezvény a nemek közötti egyenlőség témájához is kapcsolódott, illeszkedve az ENSZ fenntarthatósági fejlődési céljaihoz.
Kiváló csapolt sörökkel, roppanós bajor kolbásszal és jó hangulattal kezdődött meg szombaton délután az első győri Oktoberfest, amelyhez tíz vendéglátóhely csatlakozott az idei évben.
Józsi Erik egy tehetséges, fiatal belvárosi bár társtulajdonosa szintén a vendéglátásban járatos kollégáival gondolt egyet és közösen életet visznek a Radó szigetre a hétvégéken. Finom hűsítő italok, kulturált zene, ínyenc étkek és fiatalos hangulat várja a kilátogatókat.