Az igazi pizza a KOHO-ban készül

Fotó: Marcali Gábor
Győr+
2022.03.25. 19:42

Kovács Krisztián és Hoffmann Péter Győrbe repítik az igazi olasz pizzák ízélményét. A mesterien kiválasztott alapanyagok és a 72 órás vadkovász érlelésű tészta náluk csupán a kezdet. Az ételek mellé mindig mosoly és jókedv a köret.

A mediterrán konyha alapértékei előtt tisztelegnek a Pizza KOHO megálmodói: a frissességből és az alapanyagok minőségéből sosem engednek. A lisztek, sajtok, felvágottak és sonkák egyenesen Olaszországból érkeznek, friss zöldségekért pedig heti háromszor látogatják a helyi termelőket.

Régi álmunk vált valóra azzal, hogy saját üzletet nyitottunk 2020 őszén. Mindketten felszolgálóként dolgoztunk, sokévnyi vendéglátós tapasztalatot hoztunk magunkkal. A pizzakészítés alapjait és fortélyait Simon Zoltán pizzamestertől tanultuk” – idézi fel Kovács Krisztián.

Fotó: Marcali Gábor

A Koho-pizza tésztája vékony és ropogós, a paradicsomszósz házi készítésű, a zöldségek és egyéb feltétek pedig kincsként őrzik saját karakterüket. Nem meglepő, hogy törzsvendégeik között olaszok is vannak… A kiszállítást éppen azért nem vállalták be, mert ha ez a minőség a dobozban dunsztba kerül, veszít a varázsából.

Az alapítók hűen ragaszkodnak szellemi szabadságukhoz, nem szeretnének beleszürkülni egy egyoldalú kínálatba. Gyakran frissül KOHO-tippjük is, ami az aktuális szezon és kreativitásuk alapján szokott megszületni.

„Ha a vendégünk nem talál kedvére valót, szívesen elkészítjük a kívánságát. Rugalmasan, tettre készen szeretünk hozzáállni az élethez. A pultnak köszönhetően közvetlen kapcsolatot alakítunk ki az emberekkel” – meséli Hoffmann Péter.

A hangulatos, napernyőkkel gazdagított terasz jó szolgálatot tesz, amikor beköszönt a jó idő. A kiülő téliesítése jövőbeni terveink egyik sarokköve, csakúgy, mint a tematikus – sör-, illetve borkóstolóval egybekötött – események szervezése – mondja Kovács Krisztián, aki a pizzákon túl lepényeiket, szendvicseiket, és sokszínű frissítőiket is jó szívvel és hatalmas mosollyal ajánlja.

9025 Győr, Bercsényi liget 82/4. | kedd–szombat: 11:30–21:30 | Asztalfoglalás, rendelésfelvétel: +36-96/807-717, +36-30/750-9515 | pizzakoho.hu

Fotó: Marcali Gábor

(x)

Kapcsolódó témák: #gasztronómia | #pizza |