Panír

Csülök Koksza módra

Fotó: Győr+ Televízió
Győr+ Televízió
2022.04.16. 13:05

Húsvét környékén sokszor kerül asztalunkra a csülök. Éppen ezért a Panír séfje egy hagyományos étel elkészítését gondolta újra

A csülök Pékné módra íz világa megmarad, ugyanakkor megjelenik a szuvidálás (főzés vákuumban) technikája, amitől nem kell megijedni, mert saját konyhánkban is alkalmazhatjuk az eljárást.

hozzávalók 2 főre

40 dkg sertés csülök

30 dkg parázs burgonya

15 dkg savanyított gyöngyhagyma

2 db salottahagyma

1 db vöröshagyma

2 paradicsom

1 ek. sertészsír

2 babérlevél

petrezselyem

A Panír korábbi adási visszanézhetők itt!

Kapcsolódó témák: #Főzőműsor | #gasztronómia | #Győr+ TV | #Panír |