A Pannon-Víz Zrt. a víziközmű-szolgáltatás biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordít a szervezeti közösségépítésre, ezért munkavállalói számára lehetőségeihez mérten igyekszik közös feltöltődést nyújtó programokat biztosítani.
Ennek tükrében az elmúlt hétvégén a Pannon-Víz Zrt. IV. Főzőversenyét rendeztük a társaságunk munkavállalói és családtagjaik körében, ahol idén 13 csapat mutatta meg, hogy mennyire kiváló a sütésben, főzésben.
A rendezvényt Horváth Ottó, a Pannon-Víz Zrt. vezérigazgatója nyitotta meg, majd látványos tűzoltó-bemutató keretében a résztvevők ki is próbálhatták a tűzoltást az önkéntes lánglovagok felügyelete mellett.
A versenyen elkészült ételeket háromtagú bíráló bizottság kóstolta és véleményezte, akiknek igazán nehéz dolga volt, hiszen minden csapat remekül szerepelt és kiváló ételeket mutatott be. A dobogó harmadik fokára ebben az évben az Anyagbeszerzési és raktározási csoport munkatársai léphettek, emellett a külön kategóriás házi készítésű sütemények között is az első helyen végeztek. Főétel kategóriában második helyezést diszpécserszolgálatunk csapata nyerte el. A legfinomabb étel idén harcsapaprikás volt túrós csuszával, melyet a szőgyei vízműtelepünk munkatársai készítettek el rendkívül ízletes módon.
Szerző és fotó: Pannon-Víz Zrt./Borsi Viktória