Stefánia vagdalt petrezselymes burgonyával

Győr+ Televízió
2024.09.05. 19:27

Szeptemberben becsöngettek és elindult a tanév. Koksza a Panír konyhafőnöke most egy kicsit nosztalgiázik, és olyan ételt készít, ami felidézi a klasszikus menzák hangulatát.

Bár a stefánia vagdalt nem a leggyorsabban elkészíthető ételek közé tartozik, mégis érdemes megsütnünk, mert remek főétel vagy feltét, és még szendvicsbe is tehetjük.

hozzávalók 4 főre

1 kg sertés darált hús

60 dkg burgonya

5 db tojás

2 db zsemle

2 fej vöröshagyma

2-3 gerezd fokhagyma

sertés zsír

fűszerpaprika

fűszerkömény(darált)

petrezselyem

Kapcsolódó témák: #Főzőműsor | #gasztronómia | #Győr | #Győr+ TV | #Panír |