Mi is az a kistermelő? Minek kell teljesülnie ahhoz, hogy valaki kistermelő legyen? Mire kell odafigyelnünk egy termelői piacon? Búzásné Kata mesél a hivatásáról a Győri Édesben.
A mindig mosolygós Katát talán senkinek nem kell bemutatni már. Jól ismeri a piacra járó közönség, kedvessége határtalan, portékái kiválóak, ő az, aki egész egyszerűen beleszeretett a kistermelői létformába. De hogyan is történt az egymásra találás, egyáltalán, mitől kézműves valaki?
Így nyáron természetes, hogy a gyümölcsök is terítékre kerültek az adásban, Kata pedig arról is mesélt, hogy mennyit változott egyes gyümölcsök megtermelhetősége az évek alatt hazánkban. A hőségre való tekintettel pedig az a kérdés is jogosnak tűnt, hogy vajon Kata el tudja-e képzelni, hogy Magyarországon banánültetvények legyenek.
Az adás már visszahallgatható: