Ő felel az ízekért!

Szigeti Sándor Illusztráció: Marcali Gábor
2025.02.16. 13:43

Február 13-án este indult a Győr+ Televízió vadonatúj gasztronómiai műsora, az Ízfaktor. Az ötletes, izgalmas és persze ínycsiklandó fogásokat Hatt Róbert, a Gyirmót Sport és Wellness Hotel Arundo Éttermének séfje tálalja a nézőknek. Ismerjék meg!

2021-ben nyitotta meg kapuit az Alcufer Stadion szomszédságában a négycsillagos Gyirmót Sport és Wellness Hotel, ahol kényeztető wellness- szolgáltatásokkal, elegáns szobákkal és rendezvényhelyszínekkel várják a vendégeket. Itt működik az Arundo Étterem, amely nevét a szállodához tartozó horgásztóról kapta, az arundo szó latinul ugyanis nádast jelent.

Az Arundo Étterem séfje, és immár az Ízfaktor című főzőműsorunk házigazdája is a Gyarmat melletti Szerecsenyből származó, és ma is ott élő kétgyermekes, 43 éves, nős édesapa, Hatt Róbert. Érdekes módon a séf a főzés alapjait nem otthon, hanem még gyerekként, az általános iskolában sajátította el.

„Hetedik vagy nyolcadik osztályos lehettem, amikor választani lehetett a számítástechnika és a főzési fakultáció között, és engem már akkor is a főzés világa érdekelt. Ezután a Krúdy Gyula vendéglátóipari szakközépiskolát végeztem el, majd szakácsként többek között Győrben és Pannonhalmán dolgoztam” – meséli Róbert, akinek két különleges hobbija is van: a magashegyi túrázás és az alpinizmus.

Az Arundo Étterem kínálatában megtalálhatók népszerű bisztró- és street food finomságok, hagyományos magyar fogások és izgalmas nemzetközi ételek, és a séf azt ígéri, hogy az Ízfaktor műsorába is változatos és ínycsiklandó receptekkel érkezik. Emellett minden adásban hasznos konyhai praktikákat és tippeket is megoszt majd a nézőkkel.

Az Ízfaktor első adásában Kárpáti fogasfilé készült, a műsor megtekinthető a YouTube-csatornánkon!

Kapcsolódó témák: #gasztronómia | #Győr+ TV | #Ízfaktor |