Közeledik a szüret vége, a legjobbakban bíznak a térségünkben működő borászatok is. Izgalmakkal tekintenek a jövőbe és van is okuk rá, hiszen sikert sikerre halmoznak. Legutóbb a Babarczi valamint a Pécsinger Szőlőbirtok és Pince zsebelt be rangos szakmai elismerést. Erről is beszéltek a pincészetek képviselői a Győr+ Reggeliben pénteken.
Az aktív szüret után már a pincékben zajlanak a munkálatok, készülnek a finom nedűk a Pannonhalmi Borvidéken. Óriási precizitás és odafigyelés jellemzi a szakemberek tevékenységét, az eredmény pedig kézzel fogható.
A Babarczi Szőlőbirtok és Pince, Rajnai rizling’21 bora például a Világgazdaság gondozásában megjelent TOP 100 magyar bor magazin legjei között kapott helyet, míg a Pécsinger Szőlőbirtok és Pince, Rézi Rosé fantázianevű nedűje a WineLovers TOP100-ban szerepel. Babarczi Zsuzsannát és Pécsinger Jánost a többi között erről is kérdezte a Győr+ Reggeli két műsorvezetője, Nagy Roland és Orosz Sándor.