Győr+ Reggel
Húsvéti finomságok az asztalon
Illusztráció: Marcali Gábor
A sonka, kalács, sárga túró és hidegtálak elengedhetetlen kellékei az ünnepi asztalnak. Akár főételt, akár salátát, vagy desszertet, vendégvárót keresünk, minden családban megvannak a tipikus kedvencek. A klasszikusok között viszont jócskán akad átfedés.
Kovacsics Koksza István a Panír séfje rendszeres vendég a rádióban, ahol mindig aktuális témákról faggatják őt a műsorvezetők. Ma viszont egy különleges teszttel indult a beszélgetés. Bajzát Zsuzsi cukormentes süteményét kellett elemeznie, szerencsére jól vizsgázott a zablisztes, nyuszi témájú finomság.
Aztán persze a sonka, a tojás, és a kalács is szóba került, utóbbira még receptet is adott a séf. Bajzát Zsuzsi, Nagy Roland és Orosz Sanyi beszélgetése.