Július 26-a és 28-a között berobban az I. Sör és BBQ Gasztroparádé Győrben a Radón. A rendezvényről beszélt a Mélyvízben Tömböly Tamás rendezvényszervező és Kovacsics Koksza István, a Győr+ Média executive séfje.
Rengeteg program, kiváló fesztiválok várják a nagyérdeműt egész évben de Győrben egészen biztos, hogy ilyen még nem volt. Tömböly Tamás és Kovacsics Koksza István egy igazán nagy volumenű, minden igényt kielégítő rendezvényt álmodott meg a Radó szigetre július 26-a és 28-a között. Az urak garantálják, hogy ötvözik a kulináris élvezeteket a kikapcsolódással, pihenéssel és feltöltődéssel, különféle sörök ínycsiklandó társaságában. Ez egy olyan gasztro különlegesség, mely az Amerikai Egyesült Államokból, Texasból gyűrűzött be, nálunk 10 éve hódít igazából. Győri meghatározó alakja István, aki magas szintre emelte a sütés ezen formáját, ami igazából művészet, számára egy küldetés. Tanító, okító szerepe is van a rendezvénynek, hiszen ez nem egy „schnell party” hosszú órákon át készülnek a zamatos húsok, közben az ország legjobb chefjei mondják el nekünk mikor mire kell figyelni, ami a fűszereket, hozzávalókat érinti. Három napos gasztro parádéra készülhetünk nívós koncertek mellett a Radón, ahova Tamás, mint a rendezvény megálmodója, fő szervezője várja mindazokat, akik valami másra, egyedire, különlegesre vágynak.
A beszélgetés már visszahallgatható: