Panír

Panír: Töltött káposzta

Győr+
2021.12.23. 19:47

A Panír séfje, egy olyan tradicionális magyar ételt készít el, ami nem hiányozhat karácsonykor az asztalról.

Bár a töltött káposztának sokféle változata van, a Panírban ismét az egyszerűség dominál. Így ha az ünnepi készülődésben megcsúsznánk, még marad időnk megfőzni ezt a klasszikus fogást.

Hozzávalók:

  • 40 dkg savanyított káposzta
  • 10 dkg füstölt oldalas
  • 10 dkg füstölt szalonna
  • 20 dkg sertés darált hús
  • 1 csomag gyors rizs
  • 1 db paradicsom
  • 1 db paprika
  • 1 dl tejföl
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 2 ek. fűszerpaprika
  • 3 ek. liszt
Kapcsolódó témák: #ételek | #főzés | #Panír | #recept |