A kosaras lányok csatlakoznak a Pink Október kampányhoz

Győr+ Fotó: SERCO UNI Győr
2024.10.20. 12:05

A SERCO UNI Győr női kosárlabda-csapata ismét csatlakozik a Pink Október kampányhoz, amely a mellrák elleni küzdelem fontosságára szeretné felhívni a közvélemény figyelmét.

A játékosok a mérkőzések előtti melegítés során pink dobópólót viselnek, ezzel is szeretnék ösztönözni a szurkolókat a betegség elleni harc támogatására, valamint a nőket a szűrővizsgálaton való részvételre. A dedikált mezeket a hónap végén megvásárolhatják a szurkolók, az ebből származó bevétellel pedig a Magyar Rákellenes Ligát támogatják.

A SERCO UNI Győr weboldalán és közösségi média felületein októberben több, a szűrővizsgálaton való részvétel fontosságát hangsúlyozó tartalom fog megjelenni. A csapat tagjai emellett közvetlenül is igyekeznek majd megszólítani hölgy társaikat, hogy személyesen is ösztönözzék őket, tegyenek meg mindent a megelőzés érdekében.

Aki szeretne anyagilag hozzájárulni a mellrák elleni küzdelemhez, az adományát a Magyar Rákellenes Liga számlaszámára utalhatja el: 12001008-00102329-00100000 (Raiffeisen Bank).

Ezenkívül a SERCO UNI GYŐR a Sharity alkalmazáson keresztül is várja a Szurkolók adományait: https://adomany.sharity.hu/kampanyok/7790157

Egyösszegű, 30 ezer forintos adománnyal pedig azonnal megnyerhető Dombai Réka játékos egész csapat által aláírt dobópólója. Részletek a Sharity oldalán.

Forrás: gyorikosar.hu

Kapcsolódó témák: #Győr | #női kosárlabda | #SERCO UNI Győr | #sport |