Balhátvédet igazolt az ETO

Győr+ Forrás: eto.hu
2024.08.28. 15:47

A horvát származású Daniel Štefulj csatlakozik a csapathoz. A 24 éves balhátvéd a horvát Dinamo Zagreb együttesétől érkezik kölcsönbe egy évre.

Štefulj fiatal kora ellenére jelentős tapasztalattal rendelkezik a horvát bajnokságban, ahol a Rijeka színeiben és korábban a Dinamo Zagreb utánpótláscsapatában is bizonyította rátermettségét, majd több klubnál is kölcsönben szerepelt. A gyorsaságáról és pontos beadásairól ismert, a bal oldalon több poszton is bevethető játékos már a horvát korosztályos válogatottakban is szerepelt, emellett európai kupamérkőzéseken is pályára lépett, így nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik. Az új igazolás érkezésével a csapat stabilitása és támadójátéka is tovább javulhat. Daniel Štefulj bízik benne, hogy minél előbb pályára léphet új csapatában, melyben alapemberként akar sikereket elérni.

Először is szeretnék köszönetet mondani azoknak, akik mindent megtettek, hogy ez az átigazolás létrejöjjön. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részem. Remekül érzem magam, mindenki nagyon jól fogadott, a körülmények fantasztikusak, várom az új kihívásokat. Minden edzésen, és természetesen minden mérkőzésen a legjobbamat fogom nyújtani. Hiszem, hogy meccsről meccsre jobbak leszünk, és minél több pontot fogunk szerezni, hogy a lehető legjobb helyen fejezzük be a bajnokságot” – mondta Daniel Štefulj.

Fotó: ETO FC Hivatalos Facebook

A szurkolók hamarosan már a pályán is láthatják Daniel Štefuljt az ETO FC mezében, hiszen már a következő mérkőzéseken is bevethető. A klub vezetése bízik abban, hogy Štefulj gyorsan beilleszkedik, és hamarosan kulcsfontosságú játékossá válik a csapatban.

 Örülünk, hogy egy ilyen képességű játékost sikerült megszerezni a csapatba, aki jó kvalitásokkal érkezik egy nagy klubból” – kezdte Steven Vanharen sportigazgató.Ez az igazolás is azt mutatja, hogy a megfelelő irányba szeretnénk elindulni, komoly ambícióink vannak, minél előbb feljebb akarunk kapaszkodni a tabellán. Bízom benne, hogy vele együtt eredményesek leszünk!

Forrás: eto.hu

Kapcsolódó témák: #ETO FC Győr | #labdarúgás |